Kardashianien hittisarja päättyy – tähdet julkaisivat tunteikkaita otoksia viimeisistä kuvauspäivistä

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tiesitkö nämä faktat Kardashianeista?

Kardashianien perheestä kertova tosi-tv-sarja Keeping up with the Kardashians on tullut tiensä päähän.

Keeping Up With The Kardashian -hittisarjaa on tehty 14 vuotta ja 20 tuotantokautta. Viimeisen tuotantokauden on määrä tulla tänä vuonna.

Sarjan viimeinen kuvauspäivä oli tällä viikolla, jonka kunniaksi suosikkitähdet jakoivat muisteloitaan sosiaalisessa mediassa. Sisaruskatraan vanhin Kourtney Kardashian julkaisi Instagramissa kuvia tiistaina, jossa hän on sarjan viimeisessä haastatteluosuudessa.

Otoksessa häntä valmistellaan kuvauksiin hiustaiteilijan toimesta.

– Viimeinen haastattelupäivä, Kourtney kirjoittaa.

Sisarusparven nuorin Kylie Jenner julkaisi myös Instagramissa liudan kuvia viimeisestä kuvauspäivästä. Otoksissa tähti on pukeutunut tuttuun tapaan näyttävästi. Hänellä on pitkä punainen letti ja vaaleat tyköistuvat vaatteet yllään.

– Viimeinen kuvauspäivä, Jenner kirjoittaa.

Kim Kardashian muisteli myös aiemmin Instgramin Tarinat -osiossa viimeistä kuvauspäiväänsä. Tuolloin hän julkaisi liudan kuvia yhdessä kuvaustiiminsä kanssa.

Sarja nosti sisarukset megatähdiksi

Sarja on tehnyt sisaruskatraasta tähtiä maailmanlaajuisesti. Kuopus Kylie Jenner on muun muassa noussut kosmetiikkabisneksellään maailman nuorimmaksi itse omaisuutensa luoneeksi miljardööriksi ja vanhempi sisar Kendall Jenner on nykyisin tuttu näky catwalkeilla.

Alun perin Paris Hiltonin stylistinä ja ystävänä julkisuuteen noussut Kardashian-West kirjoittikin aiemmin syksyllä, ettei hän olisi nykyisessä asemassaan ilman perheen elämästä kertovaa sarjaa.

– Ilman Keeping up with the Kardashiansia en olisi tänään siinä, missä nyt olen. Olen todella kiitollinen kaikille, jotka ovat tukeneet minua ja perhettäni kuluneen 14 vuoden aikana. Tämä show on tehnyt meistä niitä ihmisiä, joita me tänään olemme, hän kiteytti aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat