Onko tässä ratkaisu parempaan avioeroon? Johanna Vuoksenmaan idea mullistaa eroprosessin

Käsikirjoittaja ja ohjaaja Johanna Vuoksenmaa tuo uuden sarjansa MTV3-kanavan syysiltoihin. Vaikka sarjan aihe on rankka, on tyylilajina komedia. 

Huippusuositun Klikkaa mua -sarjan käsikirjoittaja ja ohjaaja Johanna Vuoksenmaan uutuussarjassa keskiössä ovat eroperheet ja heidän elämä eroperheille tarkoitetussa taloyhtiössä.

– Sarjan idea on rakentunut eroasuntokonseptin ympärille. Ex-Onnelliset eroaa esimerkiksi Klikkaa mua -sarjasta siten, että tässä ei ole selkeää yhtä päähenkilöä, vaan sarjassa seurataan useamman perheen elämää. 

Sarjan perheitä yhdistää samanlainen tavoite. Miten avioerosta voitaisiin tehdä mahdollisimman vähätuskainen ja lasten kannalta helppo?

– Sain inspiraation sarjaan eronneiden ystävieni kautta. Yleensä erovanhempien ensimmäinen huoli on, kuinka lapset selviävät erosta ja miten siitä tehtäisiin lapsille mahdollisimman kivuton. Siitä seuraa usein vuoroasumismalli, joka ei ole välttämättä hyväksi kenellekään osapuolelle, Vuoksenmaa sanoo. 

Katso videolta, miten Johanna Vuoksenmaa ratkoisi avioeron mukanaan tuomat asumishaasteet. Millainen on hänen kehittämänsä eroasunto? 

Ex-onnelliset alkaa MTV3-kanavalla ma 12.9. klo 21

Lue myös:

    Uusimmat