Näyttelijä Miia Nuutila Ex-Onnelliset-sarjan uuden kauden vaikuttavista käänteistä: "Liippaa aihepiiriltään niin monia"

Suomalaisista eroperheistä kertova suosittu draamasarja Ex-Onnelliset saa toukokuussa jatkoa, kun kolmannen tuotantokauden jaksot tulevat nähtäville C Moreen.

Suositun Ex-Onnelliset -sarjan yhtenä päätähtenä nähtävä Miia Nuutila paljastaa sarjan kolmannen kauden tapahtumista. Näyttelijä esittää ohjelmassa Lauraa, joka erotalon alkuperäisasukas.  

– Tällä kaudella nähdään paljon uusia henkilöhahmoja, kiinnostavia pariskuntia. Tyttäreni Viivi järjestää edelleen hiuskarvoja nostattavia tilanteita äidilleen. Hyvää draamakomediaa voin luvata, Nuutila vihjailee.

Laura-hahmon uudet juonenkäänteet keskittyvät rakkausrintaman lisäksi myös töihin.

– Laura on tilanteessa, jossa hänen firmansa on menestynyt. Eroasuntokonsepti on myyty ympäri maailmaa. Menestystä työssä riittää, mutta se tuo tullessaan ongelmia. Teemana on liialliseen työntekoon liittyvät ongelmat, näyttelijä kertoo.

Fanien iloksi viime syksynä ja nyt keväällä on kuvattu myös neljättä tuotantokautta kolmannen ohella.

– Suurin osa kuvauspäivistäni oli jo syksyllä. Laurallahan on vähän eri teemoja eri tuotantokausilla. Nyt on ollut rankka aihe. Haastavaa ja kiinnostavaa. Tykkään niin kauheasti tehdä tätä. Tämä kiinnostaa ja liippaa aihepiiriltä monia ihmisiä, Nuutila paljastaa.

"En ole välttämättä tekemässä mitään uutta uraa tästä"

Näyttelijältä peruuntui koronapandemian vuoksi kaikki kevään työt.

– Kaikki työt katosivat keväältä. Jännityksellä odotan, että toteutuvatko kesäteatterit. Syksy varmaan pätee. Minulla on vähän ohjaustöitä ja näyttelijäntöitä tulossa syksyllä.

Nuutilan olisi tarkoitus ohjata esikoisohjauksensa harrastaja- ja ammattiteatterissa.

– Tämä tuli ihan sattumankautta, kun käsikirjoitin näytelmän. Minulla oli ihan selkeä käsitys, että miten siellä näytelmässä liikutaan. En ole välttämättä tekemässä mitään uutta uraa tästä, mutta katsotaan, miten tässä menee. Luotan siihen tiimiin niin loistavasti, Nuutila kertoo uudesta projektistaan.

Ex-Onnellisten uuden, kolmannen tuotantokauden jaksot C Moressa 7. toukokuuta alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat