Ex-Onnelliset-sarjan uusi tähtinäyttelijä Pamela Tola jännittävästä roolistaan: "Kuvastaa aidolla tavalla, millaista elämä on"

Ex-onnelliset palaa uusilla jaksoilla. Sarjaa tähdittää nyt myös näyttelijä Pamela Tola.

Useista elokuvista tuttu tähtinäyttelijä Pamela Tola hyppää mukaan Ex-Onnelliset-sarjan kolmannella tuotantokaudella. Tola näyttelee Henriikka-nimistä eronnutta perheenäitiä, joka on ammatiltaan pappi.

Tolan näyttelemä roolihenkilö pitää työkseen erokursseja. Sarjassa nähdään, millä tavalla henkilö hoitaa erotilanteen.

– Henkilöni vetää tällaista eroryhmää ja itsekin eroaa. Miten se vaikuttaa, kun ammatiksesi käsittelet tällaisia asioita, mutta kun se sattuu omalle kohdalle, niin ihminen ei ole kyvykäs kohtaamaan niitä asioita yhtä kypsästi ja ammattimaisti. Se on hirveen kiinnostavaa tässä henkilössä.

Rooli on ollut Tolalle kaikin puolin antoisia ja mielenkiintoinen. Hyppy sarjaan on ollut myös iso haaste.

–Se on aina haaste. Positiivinen haaste. Mihinkään ei voi suhtautua niin, että tässä tämä menee ja tämän jo osaa. Kaikki on kiinni siitä, että miten juuri jonkun tietyn ihmisen kanssa kemia toimii. Kun on paljon henkilöitä, joiden kanssa saa näytellä.

Tola kertoo kohtauksista, joissa hän pääsee näyttelemään ex-pariskuntaa yhdessä näyttelijän Kris Gummeruksen kanssa. Sarjassa ex-pari muuttaa erotaloon, joissa heillä on tunteitaan toisiaan kohtaan.

– Hirveen motivoivaa näyttelijäntyöllisesti. Joutuu miettimiään, että mitä kautta tämän tekisi ja mitä tämän alla on. Ihmisissä on paljon historiaa, jonka kantaa mukanaan.

Kaudella nähtävät teemat ovat myös isoja ja koskettavia.

– Teemat eivät ole niin kevyitä. Oikeastikin aika rankkoja teemoja. Kuvastaa aidolla tavalla, millaista elämä on ja millaisia asioita erojärjestelyt herättävät ihmisissä, Tola kertoo.

Ex-onnellisten uuden, kolmannen tuotantokauden jaksot C Moressa 7. toukokuuta alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat