Himoitun "lippulaivojen tappaja -puhelimen" tekniset tiedot paljastuivat

Kiinalaisen OnePlus-yhtiön seuraavan lippulaivamallin tekniset tiedot ovat paljastuneet AnTuTu-testisovelluksen kautta. Laite näyttää jatkavan yhtiön ilmeisen hyväksi havaitsemalla kaavalla, eli listalta löytyy tämän hetken tehokkainta rautaa.

OnePlus on markkinoinut puhelimiaan ”lippulaivojen tappajina”, tarjoten huippuluokan ominaisuudet hinnalla, joka on selvästi alhaisempi kuin isojen valmistajien huippupuhelimilla. Huippuluokan ominaisuuksilla ollaan jatkamassa, sillä vuotaneen AnTuTu-kuvakaappauksen perusteella tuleva OnePlus 3 käyttää Qualcommin tämän vuoden tehokkainta suoritinta, Snapdragon 820:aa.

Mallinumero OnePlussan tulevalla huippumallilla näyttäisi olevan A3000, ja laite toimii Android 6.0.1 -käyttöjärjestelmällä. RAM-muistia on neljä gigatavua, sisäistä tallennustilaa 32 gigatavua ja kamerat on varustettu kahdeksan ja 16 megapikselin kennoilla.

Näytön kooksi tulevassa OnePlus 3 -mallissa on huhuttu edeltäjistäkin tutut 5,5 tuumaa, ja AnTuTu-vuodon mukaan näytön tarkkuus on Full HD -tasoa, eli 1920 x 1080 pikseliä. Näytön tarkkuus eittämättä jakaa mielipiteitä, sillä monet muut huippumallit käyttävät tätä nykyä tarkempaa 2K-näyttöä, mutta Full HD -näyttö vaatii vähemmän tehoa grafiikkapiiriltä, mikä tarkoittaa joko parempaa suorituskykyä esimerkiksi pelikäytössä tai vaihtoehtoisesti pienempää virrankulutusta peruskäytössä.

OnePlussan perustajajäsen Carl Pei on kertonut, että OnePlus 2 -mallin hieman vaisun vastaanoton jälkeen yhtiö aikoo seuraavalla mallilla saada jälleen räväkämmän vastaanoton, eli odotettavissa lienee ainakin uusittu ulkonäkö ja mahdollisesti jotain muutakin uutta ja mielenkiintoista. OnePlus 3:n julkaisuaikatauluksi on kerrottu kuluvan vuoden toinen neljännes, eli käytännössä huhti-, touko- tai kesäkuu. OnePlus on tiettävästi järjestämässä jonkin tilaisuuden Kiinassa 7. huhtikuuta, ja villeimpien arvioiden mukaan OnePlus 3 saatettaisiin esitellä jo tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja