Oletko luopunut kesämökistäsi? Vastaa ja voita

Kesämökki on suomalaiselle rakas paikka. Syystä tai toisesta siitä ikiomasta mökistä voidaan joskus joutua luopumaan. Kokemuksensa jakaneiden kesken arvotaan kirjapalkinto.

Mökistä luopuminen voi olla raskas pakko: ehkä rahatilanne on muuttunut töiden loppumisen tai puolison kuoleman jälkeen niin, että rahat eivät enää riitä mökin ylläpitoon. Kenties pitkät automatkat ja rakennuksen tontteineen vaatima huolto eivät enää iän karttumisen ja kunnon laskemisen myötä lutviudu entiseen tapaan. Tai ehkä elämään vain tuli muita prioriteetteja.

Milloin ja miksi sinä jouduit luopumaan kesämökistäsi? Millainen mökki oli kyseessä? Missä se sijaitsi? Oliko mökki itse rakennettu vai valmiina ostettu?

Kuinka usein ja miten vietit mökillä aikaa? Millaisia muistoja sinulla on sieltä? Kauanko ehdit omistamaan mökin ennen siitä luopumista? Mitkä olivat mökin omistamisen hyvät ja huonot puolet?

Millainen oli viimeinen mökkireissusi? Tunsitko surua vai helpotusta? Käytkö enää nykyään missään mökkeilemässä?

Vastauksia voidaan julkaista nimettöminä tai nimimerkillä Studio55.fi-verkkosivustolla. Yhteystietoja pyydetään vain arvontaa ja mahdollista toimittajan yhteydenottoa varten.

Vastanneiden kesken arvotaan Enni Mustosen romaani Ruokarouva (Otava), arvoltaan noin 30 euroa. Kysely on päättynyt.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja