Mainos

”Olen liian seksikäs normaaliin elämään” – 20-vuotiaan kommentit saivat somen raivoihinsa

Nettikansa ei osoittanut empatiaansa tytölle, joka kirjoitti artikkelin oman ulkonäkönsä mukanaan tuomista ongelmista. 

Parikymppisen Felicia Czonchanskin viime syksynä kirjoittama artikkeli on saanut somekansan raivon partaalle. Laaja yleisö ei pystynyt samaistumaan ongelmaan, josta tyttö avautui naistenlehden sivuilla. 

Tyttö kirjoitti suosittuun naistelehteen Cosmopolitaniin artikkelin siitä, kuinka ihmiset tuomitsevat hänet kauniin ulkonäkönsä vuoksi. Hän kirjoittaa olevansa lähes liian kaunis ja seksikäs normaaliin elämään. 

Ihmiset vähättelevät saavutuksia

Czochanski on artikkelin kyllästynyt katseisiin, joita hän saa kadulla kulkiessaan. Useimmat ihmiset ovat myös aliarvioineet hänen älykkyyttään ulkonäkönsä vuoksi.

– Kuvittele, miltä tuntuu, kun ihmisten päät kääntyvät ihan vain liikkuessasi kaupungilla. Se ei saa minua tuntemaan itseäni kauniiksi ja seksikkääksi. Se saa minut tuntemaan siltä, kuin minussa olisi jotain vialla, Czochanski kertoo kauneutensa tuomasta ongelmasta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tyttö kuvailee itseään tyttömäiseksi tytöksi, jolla on suuret pähkinänruskeat silmät ja pehmeät pohkeet. Hänen mukaansa ihmiset unohtavat usein hänen saavutuksensa.

– Olen urheilullinen, älykäs ja uskomattoman kunnianhimoinen, tyttö kertoo.

Hän kertoo yrittäneensä peitellä usein ulkonäköään, jotta ihmiset arvostaisivat häntä ennen kaikkea saavutusten, ei ulkonäön perusteella.

"Narsistisin koskaan lukemani teksti"

Jakaessaan omaa ahdistustaan ulkonäkönsä vuoksi tyttö on saanut suuren joukon ihmisiä raivoihinsa. Hän kirjoitti aiheesta myös blogiinsa. Sen sijaan, että ihmiset olisivat tukeneet tätä tyttöä ongelmansa kanssa, he ovat päätyneet haukkumaan häntä itsekkääksi ja huomionhakuiseksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Muun muassa Twitter on täyttynyt kirjoitusten myötä kommenteista, joissa tytön maailmankatsomusta kritisoidaan kovin kääntein.

– Felician kirjoittama artikkeli on yksi narsistisimmista teksteistä, joita olen koskaan lukenut, eräs kommentoija kritisoi.  

Pitkään jatkuneen kritiikin seurauksena tyttö päätti poistaa kommentit. Hän toivoo, että tämän kaltainen kommentointi saataisiin loppumaan. 

Lähde: Viralthread

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.