Mainos

Ohitti hitaasti ajaneen poliisiauton, sai sakot 1 km/h ylinopeudesta – poliisi piti ohitusta epäkunnioittavana

Tämän miehen tyrmistys on helppo ymmärtää.

Mathieu Gagne oli ajelulla Sturgeon Countyn harvaan asutulla alueella Edmontonin pohjoispuolella, kun hän havaitsi edessään hitaasti ajavan poliisiauton. Ajettuaan hetkisen poliisiauton takana ja ymmärrettyään, ettei konstaapelilla ollut aikomustakaan nostaa nopeuttaan vallitsevaan nopeusrajoitukseen, päätti Gagne tehdä ohituksen.

Kun Gagne palasi ohituksen jälkeen takaisin omalle kaistalleen, välähti poliisiauton pysähtymään käskevät valot taustapeilissä. Gagne ajoi tien sivuun, kuten kunnon kansalaisen kuuluukin, mutta järkyttyi pahemman kerran siitä, mitä poliisilla oli sanottavanaan.

Gagnen mukaan konstaapeli kertoi ohituksen olleen epäkunnioittava tätä kohtaan ja kirjoitti tälle noin 50 euron sakon yhden kilometrin ylinopeudesta. Konstaapeli sanoi myös, että jos hän ei antaisi sakkoa, pian kaikki luulisivat, että heidän ohittaminen on hyväksyttävää.

Viime perjantaina sattunut tapaus nousi julkisuuteen, kun Gagnen tyttöystävä julkaisi Facebookissa kirjoituksen sekä kuvan poikaystävänsä saamasta ylinopeussakosta.


CTV News -kanavan tietojen mukaan Gagnen sakko peruttiin lopulta, kun kävi ilmi, että konstaapeli ei ollut todennut nopeutta tutkalla, vaan pelkästään arvioinut sen silmämääräisesti.

Lähde: The Drive, CTV News

***

1:57

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja