Mainos

Nöyryyttävä hetki kylpylässä oli käännekohta ylipainoisen naisen elämässä – laihdutti vuodessa 40 kiloa!

Kun kolmen lapsen äiti huomasi olevansa liian iso kylpylän kylpytakkiin, hän ymmärsi, että nyt jos koskaan olisi muutoksen aika. Pudotetut kilot veivät mukanaan myös vuosikymmeniä naisen ulkonäöstä. 

Yhdysvaltalainen äiti Charlene Bazarian on viisikymppisenä elämänsä kunnossa. Nuorekas nainen treenaa aktiivisesti kuntosalilla, ylläpitää suosittua hyvinvointiblogia ja noudattaa terveellistä ruokavaliota. Näin ei aina ole ollut.

Reilu vuosi sitten epäsäännöllistä elämää viettänyt kolmen lapsen äiti havahtui omaan ylipainoonsa, kun kylpylän kylpytakki ei mahtunut hänen päälleen.

– Oli todella nöyryyttävää mennä vastaanottoon ja kysyä isompaa kokoa. Esitin kysymyksen ja muistan edelleen, kuinka hän tuijotti minua epäuskoisena ja kertoi, ettei heillä ole isompia kokoja, Bazarian kertoo hetkestä, joka muutti hänen elämänsä suunnan.

Tämän nöyryyttävän hetken jälkeen 107-kiloinen Bazarian päätti, että entinen elämäntyyli ei voisi enää jatkua. 

Suhde ruokaan on muuttunut täysin

Nainen ryhtyi liikkumaan aluksi kotijumppavideoiden tahtiin, etsi vinkkejä lehdistä ja katsoi hyvinvointiin liittyviä dokumentteja. Pian hänen päiväohjelmaansa kuului niin joogaa, kävelyä ja lihaskuntotreenejä.

Nykyisin nainen liikkuu aina kuin mahdollista, useamman kerran päivässä.

– En katso televisiota ilman, että poljen kuntopyörää. Sillä aikaa, kun poikani ovat harjoituksissa, hölkkään ja juoksen portaita ylös alas, kahta yritystä pyörittävä nainen kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Muutos ei olisi ollut mahdollinen ilman terveellistä ruokavaliota. Bazarian kertoo, että hänen suhteensa ruokaan on muuttunut täysin laihtumispäätöksen myötä. Ennen hän saattoi lähteä ulos syömään tekemisen puutteeseen, mutta nykyisin hän suunnittelee ateriansa tarkkaan. Nainen kiinnittää erityistä huomiota ruoan puhtauteen.

– Ennen söin caesar-salaattia luullen, että tein terveellisen valinnan, mutta siinähän on saman verran kaloreita kuin juustohampurilaisessa ja ranskalaisissa, Bazarian toteaa.

Positiivisia kommentteja nuorekkaasta ulkonäöstä

Liikunta ja terveellinen ruokavalio veivät naisen vyötäröltä peräti neljäkymmentä kiloa vain 14 kuukauden aikana. Muutosta ei ole tapahtunut ainoastaan vaa’an lukemassa, vaan myös ulkoisessa olemuksessa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olen nyt 51-vuotias, mutta näytän ja tunnen itseni kolmekymppiseksi. Saan paljon kommentteja nuoresta ulkonäöstäni, nainen kertoo.

– Nuorekkuuteni salaisuuksia ovat päivittäinen treeni, vapaapainoharjoittelu, tärkkelyspitoisten hiilihydraattien ja prosessoidun ruoan vältteleminen.

Nainen on pitänyt huikeasta muodonmuutoksestaan blogia, jota kautta hän on voinut toimia inspiraationa tuhansille ihmisille. 

Elämänmuutos on mahdollinen! Katso videolta Lotta Merenmiehen huikea matka ylipainoisesta äidistä kisalavoille. 

6:30

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.