Nico Rosberg linjaa: Valtteri Bottas on paljon parempi – voi ärsyttää Hamiltonia melkoisesti

Bottas kaasutteli viidenneksi Tunturirallissa 0:42
Videolla Valtteri Bottas Tunturirallissa.

Mercedes-kuljettaja Valtteri Bottaksella on vaisusti sujuneesta viime kaudesta huolimatta yhä taitoa vastata tallitoverinsa Lewis Hamiltonin heittämään haasteeseen, katsoo F1-sarjan maailmanmestari Nico Rosberg.

Bottaksen mestaruusjahti kaatui viime vuonna pitkälti alkukauden epäonneen, minkä seurauksena suomalaisen täytyi loppukaudesta toimia tallitoverinsa Hamiltonin tukena tämän matkalla kohti viidettä mestaruuttaan.  

Rosbergin mielestä tilanteen ei tarvitse alkavalla kaudella toistua. Kauden 2016 mestaruustaistelussa Hamiltonin lyönyt saksalaiskuski uskoo Bottaksella olevan onnistuessaan mahdollisuuksia päästä Hamiltonin ihon alle.

– Valtteri on paljon parempi kuin mitä hän on äskettäin kyennyt näyttämään. Kun uusi kausi taas alkaa, niin hänellä on hyvät mahdollisuudet nostaa itsensä paljon vahvempaan asemaan ja jopa melkoisesti ärsyttää Lewisiä, Rosberg kertoi Sky Sportsille.

– Mielestäni se on mahdollista. Se riippuu aina siitä, miten kausi lähtee käyntiin. Viime vuonna hänellä oli myös huonoa tuuria. Jos onni on nyt hänen puolellaan ja hän aloittaa kauden hyvin, niin tilanne voi olla aivan toinen, Rosberg lisäsi.

Juttua muokattu klo 09.01: Otsikkoa muokattu.

Lue myös:

    Uusimmat