Neljävuotias nieli paloja joululahjasta, toisiinsa takertuneet palaset tekivät reikiä suolistoon – äiti varoittaa vanhempia ja lemmikinomistajia: "Luulin näiden todella olevan turvallisia"

1:00
Videolla ohjeet Tanhupallo-Legoukon tekemiseen.

Yhdysvaltalaisessa Appletonin kaupungissa joulunvietto sai dramaattisen käänteen, kun nelivuotias poika joutui sairaalaan leikattavaksi, kertoo muiden muassa yhdysvaltalainen WTMJ-TV-uutissivusto.

Neljävuotias Beck White viettää joulunpyhiään sairaalassa. Syynä on magneettisia osia sisältävä suosittu joululahja, jonka palasia poika oli niellyt leikin yhteydessä.

Beckin äiti, Jennifer White, huomasi pojan oireilevan joulun aikaan. Ensin äiti ajatteli, että lapsella on flunssa. Pian kuitenkin selvisi, ettei kyseessä ollut tavallinen nuhakuume.

– Hän alkoi oksentaa hyvin tummaa nestettä. Se näytti kahvipavuilta. Siinä kohden tiesin, että jokin oli pahasti pielessä, Jennifer kertoi yhdysvaltalaissivustolle.

Jennifer puolisoineen lähti viemään lastaan paikalliseen lastensairaalaan.

Magneetit tekivät suolistoon reikiä


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Magneettikuvista kävi ilmi, että Beck oli nielaissut yhteensä 13 kappaletta pieniä magneettipaloja. Facebook-päivityksessään Jennifer-äiti kertoo, että lapsi oli rikkonut lelujen pinnan, minkä johdosta hän oli päässyt kiinni pieniin magneetteihin.

Päädyttyään pikkupojan elimistöön toisiaan kohti pyrkivät magneetit alkoivat Jenniferin mukaan tehdä reikiä Beckin suolistoon.

Tästä syystä Beckiltä oli poistettava pala paksusuolesta, ohutsuolesta ja umpilisäkkeestä

"Myös koirat voivat rikkoa nämä" 

Jennifer kertoo Beckin olevan autistinen, minkä vuoksi vanhemmat ovat yleensä varovaisia pojalle annettujen lelujen kanssa.

– Luulin näiden todella olevan turvallisia, Jennifer sanoi.

– Jos minulla olisi ollut aavistus, että näin tulee käymään, olisin hankkiutunut eroon leluista.

Jennifer varoittaa muita vanhempia, jotka ovat ostaneet pieniä magneettipaloja sisältäviä, helposti rikkoutuvia leluja.

– Myös koirat voivat rikkoa nämä, hän varoittaa.

Lähteet: WTMJ-TV, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja