Sarah osti joulun hittilelun tyttärelleen – sitten alkoikin tapahtua: "Nämä nuket ovat niitä, joka yrittävät tappaa sinut unissasi"

1:30
Testasimme supersuositun Hatchibabies-lelun!

Kolmen lapsen äiti Sarah osti noin 66 euron hittilelun tyttärelleen, mutta joutuikin tekemisiin "demoniksi muuttuneen" nuken kanssa.

Moni lapsi on tänä jouluna ollut innoissaan Luvabella Blonde Doll -nukesta. Hittileluksi tituleerattu nukke on interaktiivinen. Se puhuu ja leikkii "kuin oikea vauva", ja myös ilmehtii. Nukke oppii leikkiessään lapsen kanssa, ja osaa jopa sata sanaa.

Myös australialainen kolmen lapsen äiti Sarah osti noin 66 euron nuken tyttärelleen, kertoo Kidspot.

Nukke toimi oudosti

Pian perhe joutui erikoisen ongelman eteen. Nukke alkoi toimia oudosti: se räpytteli silmiään ja jutteli sekavia aina vain kiihtyvällä tahdilla. Lelun sanoista ei saanut selvää; se myös liikkui höpötellessään.

– Nukkemme muuttui demoniksi, Sarah ilmoitti Facebookissa.

– Siinä on uudet patterit, joten se ei ole paristo-ongelma, vaan liittyy varmasti demoneihin. Lelu vain sekosi, en edes vitsaile, mitä kauemmin se oli päällä, sen nopeammin sen suu liikkui.

Nukke kesti käytössä kaksi kuukautta ennen "demonisoitumista"

Jos video ei näy, katso se täällä.

Sarah osti lahjan jo lokakuussa lapselleen syntymäpäivälahjaksi. Joulukuussa nukke kuitenkin "demonisoitui".

– Olin pelästynyt – tällaisia asoita näkee kauhuelokuvissa! Et odota, että nukke, jota lapsesi rakastaa niin kovasti, muuttuu yhtäkkiä demoniseksi, Sarah kuvaili.

Kyseinen nukke on medioiden mukaan myös monen lapsen joulutoive. Sarah halusikin videolla varoittaa muita vanhempia ja kehottikin säästämään kuitit nukesta.

"Tilaa manaaja"

Sarahin video herättikin runsaasti huomiota.

– Tiesin aina, että nämä nuket ovat niitä, joka yrittävät tappaa sinut unissasi, eräs äitiryhmässä videon nähnyt totesi.

– Tilaa manaaja, toinen suositteli.

Tilalle saatiin uusi nukke

Sarahin perhe sai palauttaa epäkuntoisen lelun ja hankki tilalle uuden nuken. Sarahin mukaan kaupan työntekijäkin totesi nuken toiminnan nähdessään "voi luoja, ei tämä ole normaalia".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja