Mainos

Näppärä kikka sipulin kuorimiseen

Sipulilajikkeita löytyy moneen lähtöön, valitse ruokalajiin sopivin voimakkuus ja katso videolta näppärät kikat sipulin kuorintaan.

Makea sipuli on kaikkein miedoin, se sopii esimerkiksi blinin lisukkeissa käytettäväksi.

Salottisipuli ja hopeasipuli ovat keskivoimakkaita sipuleita.

Keltasipuli, perinteinen suomalainen sipuli on kaikkein voimakkain.

Kevätsipuli sopii hyvin etnisiin ruokiin.

Tiesitkö?

Valkosipulista saa kivan dippikastikkeen makuaineen: leikkaa kokonaisesta valkosipulista kärjet auki, laita se foliokaistaleen keskelle ja oliiviöljyä päälle.

Laita mukaan kääröön tuoretta timjamia, salviaa tai rosmariinia. Kääri folionyytti kiinni ja paista 180-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Valkosipuli pehmenee mukavasti uunissa, ja pehmeää valkosipulia voi puristaa esimerkiksi kermaviilin tai majoneesin joukkoon.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.