Mainos

Nämä 25 asiaa saavat jokaisen autohullun hurisemaan tyytyväisenä

Saatko tyydytystä siitä, kun ajat autolla kavennuksesta hidastamatta tai kun onnistut vaihtamaan vaihteita täydellisellä ajoituksella? Tällä videolla on listaus juuri sinua varten.

Yksi maailman suosituimmista autosivustoista, Car Throttle, listasi omassa videossaan ne 25 asiaa, jotka synnyttävät tyytyväisyyden tunteita tavallista intohimoisemmissa autoilijoissa.

Poimimme videosta muutaman asian, joihin aivan jokaisen autoilijan on helppo samastua.

Auton saaminen läpi katsastuksesta

Jokainen suomalainen autoilija tietää, millaista jännittämistä auton katsastaminen on. Vaikka auton katsastuttamiseen liittyvä byrokratia on hieman hellittänyt, jännitetään auton pääsemistä katsastuksesta läpi silti viimeiseen saakka.

Moottoriöljyn kaataminen läikyttämättä

Minkä tahansa nesteen kaataminen kanisterista säiliöön läikyttämättä on saavutus sinänsä, mutta öljyn kaataminen ilman sotkua antaa aivan omanlaisensa tyydytyksen tunteen.

Pysäköiminen tyhjien ruutujen väliin

Vaikka parkkipaikalla olisi kuinka väljät parkkiruudut ja leveät ajoväylät, ei mikään silti voita sitä tunnetta, kun auton saa ajaa vaivatta keskelle ruutua kahden tyhjän parkkiruudun väliin.

Oman auton peilikuvan näkeminen

Vaikka oma auto olisi jo parhaat päivänsä nähnyt menopeli, herättää sen peilikuvan näkeminen kaupungilla ajaessa aina ylpeyden tunteen.

Tasalukuun pääseminen tankatessa

Tankatessa mikään ei ole niin tyydyttävää, kuin tasalukuun päätyminen niin polttoaineen määrässä kuin hinnassa. Automaatista tankkaamalla tähän saa vielä oman jännityksensä.

Lähde: Car Throttle


***

0:55

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.