Naiset jakavat parhaimmat vinkkinsä: Näin onnistut tuhmien puhumisessa – "toimii mieheeni joka kerta"

Tuhmien puhuminen on yleinen fantasia, mutta myös taitolaji. Popsugar-julkaisun haastattelemat naiset paljastavat parhaimmat vinkkinsä, joilla haasteessa voi onnistua.

Kuinka tärkeää vaihtelu on seksissä? Katso asiantuntijoiden vastaukset yllä olevalta videolta!

Useat kyselytytkimukset ovat osoittaneet, että sekä naiset että miehet fantasioivat tuhmien puhumisesta sängyssä. Jos sängyssä on kuitenkin tottunut olemaan tuppisuuna, voi toiveen toteuttaminen tuntua hankalalta.

Aiemmin seksin asiantuntijat ovat jakaneet parhaimpia neuvojaan tuhmien puhumisen aloittamiseen. Popsugarin haastattelussa kuitenkin myös aivan tavalliset naiset jakavat parhaimmat vinkkinsä, joilla onnistua.

"Tarvitsen sinua nyt"

"Kun haluan puhua tuhmia ja kiihottaa kumppaniani, tykkään luoda jonkinlaisen tilanteen, jossa vain hän voi tyydyttää tarpeen. Joten sanon 'rakas, tarvitsen sinua nyt' tai 'olen valmis sinulle.'"

"Se on niin yksinkertainen ja niin tehokas. Kun hän on sisälläsi, sano 'rakastan sitä, miltä tunnut sisälläni, kulta' ja muodosta suora katsekontakti. Toimii minun mieheeni joka kerta."

"Saadakseni tyttöystäväni todella innostuneeksi, sanon, että 'olen sinun' ja katson häntä katseella, joka on eläimellinen ja raju, mutta myös intiimi.

Se on tapa lähentää meitä sanomalla, että olen hänen ja vain hänen, mutta myös tapa sanoa, että olen hänen siinä hetkessä ja hän voi tehdä minulle, mitä hän haluaa ja saada meidät molemmat villeiksi.".

"Haluan maistaa sinua"

"Jos miehelläni kestää ja haluan hänen tulevan (ei siksi, että hän häiritsisi minua ja vihaisin seksiä, vaan koska haluan tyydyttää myös häntä), sanon hänelle, että haluan hänen tulevan minun takiani, kuten tulin hänen takiaan. Se toimii, koska se saa hänet tuntemaan olonsa hyväksi ja itsevarmaksi."

"Saadakseni poikaystäväni todella kiihottuneeksi kerron hänelle, kuinka märäksi hän tekee minut, ja voin nähdä, kuinka hän todella piristyy sen jälkeen – kuin hän olisi valmis siihen ja odottaisi jotakin todella hyvää."

"'Haluan maistaa sinua'. Tämä on mahtava, koska se saa 'rivoa' toimintaa aikaan, jossa voimme todella tuntea yhteenkuuluvuutta syvemmällä tasolla pariskuntana samalla, kun se on kuumaa ja intensiivistä."

"Piiskaa minua"

"Kysyn poikaystävältäni, mikä saa hänet kiihottumaan antaen hänen kertoa minulle, mitä hän haluaa minun tekevän. Me kunnioitamme toisiamme, joten hän ei kysyisi mitään sellaista, joka ei ole mukavuusalueellani. Mutta se antaa hänelle mahdollisuuden käyttää mielikuvitustaan ja fantasioida joistakin todella kuumista, rivoista asioista, joita voisimme koettaa yhdessä."

"Aina siitä lähtien, kun näin elokuvan Julmia aikeita, olen rakastanut kohtaa, jossa hän sanoo 'panen aivosi pihalle' ja Sebastian menee turraksi. Joten sanon sen joskus poikaystävälleni tekstiviestillä kertoakseni, että tule suoraan kotiin yllätystä varten. Se tekee odotuksesta niin kuumaa."

"Tyttöystäväni rakastaa pyllyäni ja minä pidän todella paljon piiskatuksi tulemisesta. –– Joten kun harrastamme seksiä, kerron hänelle, että olen ollut tuhma ja tarvitsen piiskaamista ja hän suostuu iloisena."

Lähde: Popsugar

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja