9 vinkkiä tuhmien puhumiseen sängyssä – näillä pääset alkuun

Tuhmien puhuminen on yleinen fantasia ja oikea taitolaji. Alkuun pääseminen voi tuntua hankalalta, mutta asiantuntijat muistuttavat, ettei kyseessä ole mikään rakettitiede.

Mitä tehdä, jos seksi ei toimi suhteessa? Katso asiantuntijan neuvot yllä olevalta videolta!

Sekä miehet että naiset toivovat erilaisten kyselyiden mukaan kumppanin puhuvan tuhmia sängyssä. Jos sängyssä on kuitenkin tottunut olemaan tuppisuuna, voi toiveen toteuttaminen on helpommin sanottu kuin tehty.

Vaikeuden tunnistavat myös Women's Health -lehden haastattelemat asiantuntijat. He jakavat kuitenkin vinkkinsä siihen, miten tuhmien puhumisessa voi päästä kumppanin kanssa alkuun ilman, että oloaan tuntee todella kiusaantuneeksi.

1. Älä tee sitä, jos et todella halua

Jos ajatus tuhmien puhumisesta ei tunnu mukavalta ja omalta, ei sitä kannata aloittaa vain siksi, että kuvittelee sen kuuluvan makuuhuoneeseen.

Edellytys hommalle on myös se, että tunnet olosi mukavaksi. Se voi käydä hankalaksi, jos seksikumppaniin ei luota täysillä. Tuhmassa sanailussa täytyy olla tosissaan mukana.

2. Puhu tuhmien puhumisesta

Oli kyseessä sitten tuhmien puhuminen, uusi seksiasento tai seksilelujen käyttöön ottaminen, kannattaa ennen uuden asian toteuttamista keskustella siitä kumppanin kanssa.

Asiantuntijat suosittelevat ottamaan asian puheeksi kumppanin kanssa esimerkiksi sohvalla makoillessa elokuvan loppumisen jälkeen. Kumppanilta kannattaa kysellä esimerkiksi, mikä saa tämän kiihottumaan ja mistä he pitävät pornossa.

Asiantuntijat suosittelevat käymään erityisesti läpi sen, millaista tuhmaa puhetta osapuolet haluavat käytettävän, sillä kaikki eivät pidä esimerkiksi alistavasta puheesta – toisia juuri se taas kiihottaa.

3. Lukekaa yhdessä eroottinen kirja

Eroottisen kirjan ääneen lukeminen yhdessä voi auttaa laajentamaan sanavarastoa, mutta myös helpottamaan tuhmien puhumista ääneen. Toisen sanojen käyttäminen voi auttaa alkuun.

4. Kokeilkaa esileikkipeliä

Seksikaupat eivät ole olemassa syyttä – niiden tuotteet on tehty käytettäviksi. Women’s Healthissa suositellaan esimerkiksi kokeilemaan erilaisia eroottisia korttipelejä. Pelien avulla voi muun muassa vähentää paineita ja parantaa keskinäistä kommunikointia.

5. Lämmitelkää viestien avulla

Tuhman vihjailun voi aloittaa jo ennen kuin kumppanin edes näkee, ja tässä hyvänä apuna toimivat tekstiviestit. Asiantuntijat suosittelevat aloittamaan ensin pienillä asioilla ja viittauksilla, ja seuraamalla niihin saatua reaktiota ennen siirtymistä rajumpiin aiheisiin.

Kirjoitettujen viestien lisäksi kannattaa kokeilla ääniviestejä. Toisen äänen kuuleminen voi jo kiihottaa, ja ne ovat paljon persoonallisempi lähestymistapa kuin kirjoitetut viestit.

6. Kerro aikaisemmin kiihottaneista asioista

Kiihotutko vain miettiessäsi viimeisintä sessiota kumppanin kanssa? Kerro se myös hänelle! Sanomasi asia voi olla niinkin yksinkertainen, kuin perhosten saaminen vatsaan käsiä pidellessä tai se, että haluat hänen kätensä hameesi alle.

Jos et tiedä mistä aloittaa, suosittelevat asiantuntijat käyttämään esimerkiksi seuraavia lauseita: ”Näytät niin hyvältä, kun…” tai ”Pidän siitä, kun kosket minua...”

7. Sano huomiosi ääneen

Kun harrastatte seksiä, teette jo kuumia asioita. Tuhmien puhumiseen voit siirtyä vain sanomalla petipuuhissa huomaamiasi asioita ääneen, kuten ”olet niin kovana” tai ”olet niin märkä”.

Asiantuntijat vinkkaavat käyttämään kaikki aisteja tuntoaistista näköön, hajuun ja makuun.

8. Kerro, mitä haluat

Kukaan ei osaa lukea toisen ajatuksia, joten kumppanille kannattaa kertoa ääneen omat halut ja toiveet. Kommunikointi on tärkeää ennen petipuuhia, mutta se voi toimia myös itse hetkessä tuhmien puhumisena.

Kuvaile asioita niin tarkasti kuin kykenet, asiantuntijat neuvovat ja muistuttavat, ettei kyseessä ole mikään rakettitiede. Kerro vain, mitä on mielessäsi.

9. Älä ota reaktioita henkilökohtaisesti

Jokaisella ihmisellä on erilaiset lähtökohdat, jotka voivat vaikuttaa siihen, miten he reagoivat tuhmien puhumiseen. Jos jokin sängyssä ja tuhmien puhumisessa ei toimi, siitä kannattaa sanoa kumppanille, ja neuvoa häntä tekemään samoin.

Tämä auttaa pysymään omalla mukavuusalueella, ja parhaimmassa tapauksessa syventämään kahden välistä suhdetta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja