Uskallatko puhua tuhmia? Säpinää makuuhuoneeseen näillä vinkeillä

Iso O - matka hekuman huipulle 8:10

Tuhmien puhuminen on taitolaji. Ihan mitä tahansa rivoa ei kumppanille kannata heittää kesken seksin.

Yllä olevalla videolla asiaa naisen orgasmista.

Men's Healthin teettämässä kyselyssä naisten suosituimmaksi seksifantasiaksi paljastui tuhmien puhuminen. Mutta erityisesti naisilta tuhmien puhuminen ei aina lutviudu luontevasti.

– Naiset tuntevat olonsa hölmöiksi puhuessaan tuhmia, Blow Each Other Away -kirjan kirjoittanut seksikouluttaja Jaiya selittää Shape-sivuston haastattelussa.

Jos härskit heitot eivät tule luonnostaan, nappaa vinkit, joiden avulla tunnelma sängyssä kuumentuu entisestään.

Selvitä oikeat sanat

Kumppanillasi on todennäköisesti tietyt sanat, joilla hän kutsuu alapäätään tai yhdyntää. Nuo ovat myös sanoja, jotka kiihottavat häntä eniten.

The Nice Girl's Guide to Talking Dirty -opuksen kirjoittanut Ruth Neustiffer kehottaakin aloittamaan lähettämällä kumppanille tuhman viestin selvittääksesi, mitkä hänen suosimansa sanat ovat. 

Kokeile esimerkiksi seuraavaa viestiä: "En malta odottaa näkeväni sinut tänään. Kerro, minne kaikkialle haluat, että kosketan sinua." Kumppanin vastauksesta voit poimia hänen suosimansa sanat, jotta saat makuuhuonesanastosi karttumaan.

Pidä hänet kartalla edistyksestä

"Olen niin märkä", "Olen tulossa", "Tunnut niin hyvältä sisälläni"... Nämä hetki hetkeltä tapahtuvat päivitykset auttavat naista itseään olemaan yhteydessä omaan kiihotukseensa ja keskittymään siihen, mutta ne antavat myös seksikumppanille eroottisen sysäyksen.

– Kun puhut siitä, mitä kehossasi tapahtuu, teet hänetkin tietoiseksi siitä. Sen lisäksi kiihotat häntä entisestään, sillä hän ajattelee: "Kyllä! Kiihotan häntä." Se saa hänet tuntemaan olonsa itsevarmemmaksi, Jaiya vakuuttaa.

Testaile

Kaikilla ihmisillä on oma mieltymyksensä, mitä seksipuheisiin tulee. Toiset haluavat kuulla kiltempiä lauseita, toiset eivät siedä ainakaan kirosanoja, ja jotkut haluavat riettaampaa menoa. Jos et ole varma, mihin kastiin kumppanisi kuuluu, testaa.

Vaihtele kiltimpien lauseiden, kuten "rakastan sitä, kun suutelet minua", ja tuhmempien, kuten "haluan sinut sisälleni", välillä. Tarkkaile reaktioita. Kumpi tuntuisi kiihottavan kumppania enemmän?

Helppo taktiikka

Kokonaiset, tuhmia sanoja vilisevät lauseet voivat tuntua ylitsepääsemättömän haastavilta, mutta testaa tällöin hyväksi havaittuja lyhyempiä lausahduksia. "Juuri noin" tai "tuntuu hyvältä" luonnistuvat ensikertalaiseltakin.

Testaa myös viesteissä

Muista, ettei tuhmia puheita tarvitse ottaa käyttöön vain vällyjen välissä. Kumppania voi viritellä tulevaan lähettämällä tälle tuhmia tekstiviestejä. Your Tango -sivustolla suositellaan muun muassa seuraavia tositilannetta ennakoivia lausahduksia:

"Kiihotun, kun ajattelen edellistä kertaamme."
"Ajattelin sinua eilen illalla ennen kuin menin nukkumaan..."
"En malta odottaa, että olemme kaksin, jotta voin räjäyttää tajuntasi."
"Haluaisin sitoa sinut myöhemmin, ja tehdä sinulle, mitä haluan."
"Tarvitsen sinua nyt."

Lähteet: Shape, Your Tango

***

Seksistä avoimesti bloggaavat: Ihmiset kysyvät, miten te kehtaatte 7:40

Lue myös:

    Uusimmat