Suosituimmat seksifantasiat paljastettiin: Tätä suurin osa naisista haluaisi sängyssä

Mistä naiset fantasioivat? Miehille suunnattu sivusto otti selvää.

Oletko keskustellut kumppanisi kanssa seksifantasioistasi? Ehkä kannattaisi.

– Kannustan säännöllisesti ihmisiä jakamaan fantasioitaan kumppaninsa kanssa. Se, mikä voi tuntua aluksi kiusalliselta, voi johtaa räjähtelevään kokeiluun – sinun pitää vain saada keskustelu käyntiin, kannustaa seksologi Emily Morse.

Myös  Journal of Sex Research -julkaisussa esitellyn tutkimuksen mukaan se, että  parisuhteessa puhutaan seksifantasioista avoimesti, vaikuttaa erityisen positiivisesti parisuhteeseen.

Mistä asioista naiset sitten fantasioivat? Miehille suunnatun Men's Healthin teettämään kyselyyn vastasi 2 700 naista, jotka paljastivat totuuksia yleisimmistä seksifantasioistaan. Yksi niistä oli kiistatta yli muiden!

1) Tuhmien puhuminen

Liki 81 prosenttia eli neljä viidestä kyselyyn vastanneesta naisesta halusi kumppaninsa puhuvan enemmän tuhmia seksin aikana.

– Aivot ovat vahvin seksuaalinen elimesi, ja tuhma puhe on luova tapa stimuloida sitä, Morse vahvistaa.

Sen lisäksi, että tuhmien juttelu on vapauttavaa, se on myös helppo tapa kertoa, mistä pidät. "Tuo tuntuu hyvältä" johtaa luultavasti siihen, että kumppani uskaltautuu tekemään samaa uudelleenkin.

2) Strippiklubilla käyminen

Liki 70 prosenttia naisista sanoi olevansa kiinnostunut käymään strippiklubilla kumppaninsa kanssa. Yhdessä strippiesitysten katsominen voikin olla oiva tapa viettää erityisen kuumia treffejä.

Morsen mukaan monelle parille strippiklubilla käyminen on turvallinen tapa ikään kuin kokeilla kolmen kimppaa. Asiantuntija sanoo, että kumppanin katsominen tuntemattoman kiusoittelemana voi olla hyvää esileikkiä.

3) Kauko-ohjattavan seksilelun käyttäminen

Naisista 63 prosenttia sanoi fantasioivansa kauko-ohjattavista seksileluista, kun 44 prosenttia kertoi haluavansa kumppaninsa käyttävän sellaista julkisella paikalla. Orgasmin tuottaminen kumppanille julkisella paikalla kenenkään tietämättä on teidän tuhma salaisuutenne, mikä tekee ajatuksesta kiihottavan.

– Kontrollin antaminen kumppanille sinun nautinnostasi voi olla mielettömän stimuloivaa, Morse kannustaa.

Morsen mukaan myös kiinnijäämisen riski on klassinen kiihotin.

4) Silmien sitominen

Naisista 58 prosenttia sanoi fantasioivansa siitä, että heidän silmänsä sidottaisiin seksin aikana.

Morsen mukaan silmien sitomiseen liittyvät seksikkäät luottamuksen ja hallinnan tunteet, mutta silmien sitominen myös korostaa kaikkia muita tunteita. Yllättävät kosketukset ja suudelmat sekä odotus siitä, mitä tapahtuu seuraavaksi, kiihottavat.

Morse kehottaa kuitenkin varmistamaan tasaisin väliajoin kumppanilta, että tämä nauttii siitä, mitä teet.

Lähde: Men's Health

***

Lue myös:

    Uusimmat