Miehet paljastavat, mitä haluaisivat naisten tekevän sängyssä: "Järjettömän kuumaa"

Mitä miehet haluavat seksin aikana? Miehet paljastivat Reddit-sivuston keskustelussa, millaisista asioista nauttivat sängyssä.

Kommunikaatio petikumppaneiden välillä on tärkeää. Miten muuten vällyjen välissä huhkiva puolisosi voisi tietää, mistä pidät? Tai mistä itse voit tietää, mitä kumppanisi olisi vailla?

Jos et kuitenkaan kehtaa kysyä suoraan, voi jotain pientä vinkkiä napata Reddit-sivuston keskustelusta, jossa miehet paljastivat, millaisia asioita kaipaisivat sängyssä enemmän.

Entä mikä miehiä ärsyttää sänkyleikkien aikana?Lue: Nainen, jätä väliin nämä: 10 asiaa, joita miehet inhoavat seksin aikana

Tällaisista asioista miehet haaveilevat:

"Kommunikoi enemmän. Tämän pitäisi olla mukava juttu meille kummallekin, joten kerro minulle, mitä haluat."

"Kerro kohteliaisuuksin, jos suoritin hyvin. Sinulla ei ole aavistustakaan, kuinka paljon se kohottaa itsetuntoa."

"Älä säteile aurinkoa vastaavaa kuumutta, kun yritän nukkua."

"Tee aloite seksiin."

"Anna minullekin esileikkiä. Jotkut naiset eivät ymmärrä, että erektioita pitää ruokkia. Ne eivät vain nouse ylös ja pysy ylhäällä koko session ajan. Kosketa minua ei-seksuaalisille alueille. Pistä minut odottamaan seuraavaa kosketustasi. Pistä minut haluamaan sitä."

"Enemmän nuolemista. Enemmän kieltä kaikkialle!"

"Joskus haluan olla pikkulusikka."

"On okei koskettaa minua ja tutkia minun vartaloani, myös. Ei sillä, etteivätkö naiset ikinä tekisi niin, mutta se on harvinaista. Joskus on mukavaa tulla arvostetuksi vartalojemme vuoksi samalla tavalla kuin mekin haluamme tutkia sinun vartaloasi." 

"Haluaisin herätä suihinottoon."

"Puhu tuhmia. Ymmärrän, että se vaatii itsevarmuutta, mutta se on järjettömän kuumaa."

"Valehtele, jos sinun täytyy."

"Kohteliaisuuksia. Olin tehnyt paljon töitä, ja aloin harrastaa seksiä erään tytön kanssa. Hänellä oli tapana juoksuttaa kättään käsivarsiani pitkin ja kertoa, kuinka vahva olin. Oliko se totta? En edes välitä, hitto vie, se tuntui mahtavalta.

Samaan kategoriaan menee myös tämä. Valehtele, jos sinun täytyy. Olen keskivertokaveri, jolla on keskiverron kokoinen penis. Tuntui mahtavalta, kun hän koski sitä ja sanoi asioita, kuten "olet niin iso" tai kesken seksin hän voihki, kuinka syvällä olin. Oliko mikään siitä totta? Ei hemmetissä. Pidinkö siitä? Totta hemmetissä."

"Älä vohki peittoja."

"Ole olemassa."

"Kun et halua antaa suuseksiä, me tiedämme sen."

"Anna suuseksiä itsevarmasti ja innokkaasti. Miehille seksi on yhtä näkyvää kuin se on fyysistä. Tunnemme maneeriesi hienovaraisuuden. Kun et halua antaa suuseksiä, me tiedämme sen. Etkä oikeastaan auta ketään, koska se vie meiltä kauemmin tulla, kun teet sen innottomasti. Suuseksin antaminen kuin se olisi elämäsi mahtavin tapahtuma voi ottaa minuutteja pois siitä ajasta, joka miehellä kestää laueta. Joten nauti siitä, niskasi kiittää. P.S. Huonokin suuseksi on edelleen mahtavaa, joten emme käske sinua lopettamaan."

"Unohda vaivaantuneisuus kehostasi. Olen sängyssä kanssasi, koska olet mielestäni todella viehättävä. Joten älä ole ujo ja vetäydy pois, jos kosken tai hyväilen niitä osia sinusta, joita häpeilet. Minun kumppanillani on supersöpö vatsa. Rakastan olla lusikassa hänen kanssaan ja pidellä hänen vatsaansa – käsivarteni hänen vyötärönsä ympärillä ja sormenpäät painettuna juuri hänen alushousujensa vyötärönauhan alle. Hän kiusaantuu siitä. Kuin hän ajattelisi, että hänen pitäisi olla nollakokoinen. Kulta, jos pitäisin nollakokoisia naisia viehättävänä, olisin nollakokoisen naisen kanssa."

"He eivät koskaan koske nännejäni. Minulla ei ole rintoja, mutta se ei tarkoita, etteivätkö ne olisi herkät."

"Anna minulle suuseksiä, jolla on onnellinen loppu, vaihteeksi."

Lähde: Someecards

***

Lue myös:

    Uusimmat