Mainos

Nainen pukeutui tiukkoihin vaatteisiin viikon ajan – seuraukset olivat yllättävät

Nuori nainen haastoi itsensä pukeutumaan viikon ajan vartalonmyötäisiin asuihin. Lopputulos yllätti naisen itsensä täysin. 

Yksi asia tuntuu stressaavan lähes kaikkia naisia iästä riippumatta. Suuri osa naisista murehtii nimittäin todella usein sitä, miltä heidän vatsansa näyttää. Pömpöttävä vatsa halutaan usein peittää löysien vaatteiden alle. 

Oman vartalon piilottelun sijaan nuori nainen Kristin Chirico halusi selvittää, miltä oman kehon estoton näyttäminen oikein tuntuu. Hän haastoi itsensä pukeutumaan viikon ajan vartalonmyötäisiin vaatteisiin, joita hän ei muuten koskaan tulisi käyttäneeksi. Viikon aikana hän oppi paljon muista ihmisistä, mutta ennen kaikkea omasta itsestään. 

Tunsi olonsa onnellisiksi uusissa vaatteissa

Kristin osti kasoittain uusia vaatteita, kuten tiukkoja hameita ja vartalonmyötäisiä mekkoja. 

– Vihasin ennen sitä, kun ihmiset näkivät vatsani. Olin alkuun todella peloissani, nainen kertoo haasteen tuomista vaikeuksista. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nuori nainen yllättyi kuitenkin siitä, että hän tunsi olonsa yllättävän mukavaksi ja onnelliseksi uusissa vaatteissa. Vaikka ensimmäiset päivät tuntuivatkin vaikeilta, hän uskoo käyttävänsä kyseisiä vaatteita myös tulevaisuudessa. 

–  Ei ole mitään järkeä, ettei voisi edes yrittää olla trendikäs, koska pitää huolehtia siitä, miltä vatsa näyttää.

Kristin kertoo saaneensa kehuja monista asukokonaisuuksista, jotka tuntuivat hänestä alkuun epämukavilta. Itseluottamus omaa vartaloa kohtaan kasvoi pikkuhiljaa lukuisten kehujen ja kannustusten myötä. Nämä kuvat todistavat, kuinka hyvin uusi tyyli on tuonut naisen itsevarmuuden esille. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se, että kukaan ei saisi nähdä vatsaasi, on sääntö vain sen vuoksi, että noudatamme sitä. Usein mikään uusi ei tunnu aluksi hyvältä. Mitä useammin ihmiset näkevät asian, sitä nopeammin he tajuavat, ettei se merkitse mitään. Ihmiset valittavat paljaista nilkoistakin!

Tytön mukaan elämä on liian lyhyt siihen, ettei voisi pukeutua miten haluaa. 

– Pue päälle, mitä haluat ja kannusta kaikkia tekemään samoin, nainen neuvoo.

Tämä on hyvä neuvo kaikille, jotka murehtivat usein vaatevalinnoistaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Video auttaa löytämään täydellisesti istuvat farkut jokaiselle vartalolle. 


Lähde: Buzzfeed

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.