Mainos

Nainen piti lupauksensa – adoptoi syöpään menehtyneen ystävänsä kuusi lasta

Vaikka aggressiiviseen syöpään sairastuneen äidin viimeinen pyyntö sai hänen ystävänsä kauhistumaan, ystävällä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin toteuttaa toive. 

Ystävät ja perhe joutuivat kovan paikan eteen, kun kuuden lapsen äidillä Beth Laitkepilla diagnosoitiin rintasyöpä kaksi vuotta sitten. Kovasta taistelutahdosta huolimatta aggressiivinen syöpä nujersi yksinhuoltajan ja lääkitys päätettiin lopettaa.

Kuullessaan elinaikaa olevan jäljellä vain vähän Laithkep kääntyi parhaan ystävänsä Stephanie Culleyn puoleen. Hänen pyyntönsä oli suurempi kuin moni ymmärtää. 

– Hän makasi sairaalasängyssään ja kysyi, voitko tehdä tämän. Voitko kasvattaa yhdeksän lasta? Culley kertoo.

Naisella oli itsellään jo kolme lasta, joten ystävän pyyntö sai hänet kauhistumaan. Culley ei pystynyt aluksi käsittelemään pyyntöä, vaan itki monta päivää vastausta pohtiessaan.

Jos kuva ei äy, voit katsoa sen täältä

– Tiesin, että se olisi heidän ainoa vaihtoehtonsa tai muuten he joutuisivat sijaiskotiin. En pystynyt edes kuvittelemaan sitä.

Culley kertoo, ettei voinut antaa ystävänsä kuolla pelossa, että kukaan ei rakastaisi hänen lapsiaan. Hänellä ei siis ollut muuta vaihtoehtoa kuin suostua vaikeaan pyyntöön. 

Surun keskellä myös iloisia hetkiä 

Kun Laitkep nukkui pois, Culleyn ja hänen perheensä elämään saapui kuusi lasta; Will, 15, Selena, 14, Jaxson, 12, Dallas, 10, Lily,5, ja Ace, 2. Uusi perhe-elämä lähti hyvin käyntiin, sillä lapset olivat asuneet Culleyn perheen luona jo heidän äitinsä viimeisten kuukausien aikana.

Lapset ovat Culleyn mukaan ottaneet uudet vanhempansa hyvin vastaan ja purkaneet heille huoliaan. Surun keskellä on kuitenkin näkyvissä jo pieniä ilon pilkahduksia.

– Tytöt tanssivat ja laulavat, pojat puolestaan tekevät poikien juttuja, kuten käyvät metsässä, Culley kertoo lasten sopeutumisesta uuteen tilanteeseen.

Vaikka 39-vuotiasta Culleyta kutsutaan usein enkeliksi, hän ei itse näe asiaa samalla tavalla. Hän uskoo, että kuka tahansa olisi tehnyt vastaavassa tilanteessa saman.

Lähde: US Magazine

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.