Mainos

Nainen kirjoitti kirjeen ex-miehensä uudelle vaimolle: "Minun piti vihata sinua"

Kun naisen entinen aviomies meni uudelleen naimisiin, nainen päätti kirjoittaa avoimen kirjeen kertoakseen, millaisia tunteita se hänessä herätti. 

Nainen nimeltä Candice Curry kirjoitti kirjeen entisen miehensä uudelle vaimolle Ashley Parrishille, josta tuli samalla myös hänen tyttärensä äitipuoli.

Hän aloittaa kirjeen kertomalla, ettei koskaan halunnut naista elämäänsä. Vieras nainen ei yksinkertaisesti kuulunut hänen suunnitelmiinsa täydellisestä perheestä, eikä hän usko sen kuuluneen uuden vaimonkaan suunnitelmiin. 

– Voisin lyödä vetoa, että sinun suunnitelmaasi perheestä kuuluivat sinä, isä ja teidän yhteinen lapsenne, ei minun tyttäreni. Voisin lyödä vetoa, että unelmoit tulevasi äidiksi hetkenä, jolloin synnytät, et hetkenä, jolloin nait aviomieheni, Candice aloittaa. 

Hän ei ollutkaan vihollinen, hän oli lahja

Nainen myöntää, että mielessään hän oli aina kuvitellut tyttärensä äitipuolen kamalaksi pedoksi, jota hänen tyttärensä ei todellakaan halunnut äidikseen.

– Sitten sinä saavuit. Kun tapasimme ensimmäisen kerran, et ollut, mitä olin kuvitellut. Sinunhan piti olla inhottava, muistatko? Mutta sinä et ollut. Olit tyrmäävän kaunis, nuori ja ihana nainen. Suunnitelmani kaatuivat.

Candice kertoo sydämensä pehmenneen. Vaikka hän oli kuinka suunnitellut vihaavansa tätä naista, nainen teki sen mahdottomaksi. Sen lisäksi, että Ashley oli ottanut tyttären heti osaksi elämäänsä, hän hyväksyi myös sen, että aina silloin tällöin tyttö tarvitsisi myös omaa äitiään. Hän ei ollutkaan vihollinen, hän oli lahja.

– Hyväksyit tyttäremme ensihetkestä alkaen ja rakastit varauksetta sekä häntä että hänen isäänsä. Otit tyttäremme mukaan mitä tahansa teitkin, ja sait hänet tuntemaan olonsa rakastetuksi ja hyväksytyksi.

Candice lupaa nyt kunnioittaa kaikkea, mitä nainen on ja tulee heidän tyttärensä eteen tekemään. Nainen lupaa myös, ettei tule koskaan vähättelemään hänen asemaansa tai tekemään mitään, mikä saisi hänen olonsa tuntumaan siltä, ettei hän olisi tytön äiti. Hän on tytön äiti silloin, kun tyttö on hänen luonaan, mutta myöskin silloin, kun tyttö on biologisen äitinsä luona.

Ashley on tytön äiti nyt ja aina, aivan kuten hänkin. 

Videolla keskustellaan, millaisissa tilanteissa avioero voi olla hyvä vaihtoehto.

3:00
 

Lähde: Wikr

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.