Näin TTK-tuomarit reagoivat Ernest Lawsonin juontopestiin

Näin TTK-tuomarit reagoivat Ernest Lawsonin juontopestiin 1:32
Katso videolta, kuinka TTK-tuomarit kuvailevat Ernest Lawsonin valintaa ohjelman juontajaksi!

Ernest Lawsonin TTK-juontajuus paljastettiin tiistaina 7. kesäkuuta.

Viime kauden Tanssii Tähtien Kanssa -voittaja Ernest Lawson tekee uuden aluevaltauksen siirtymällä Vappu Pimiän juontajapariksi tanssiohjelman pyörteisiin. 

Tuomariston puheenjohtaja Jukka Haapalainen odottaa erityisesti innolla sitä, mitä Lawson tuo persoonallaan ohjelmaan.

– Tosi hieno juttu, että hän tulee mukaan. Hän oli niin upea kilpailija: positiivinen, täydellinen heittäytyjä ja pystyi vastaamaan tilanteisiin. Odotan todella innolla, mitä hän tuo ohjelmaan ja tiedän, että se tulee olemaan jotain hyväää.

Mikko Leppilampi ilmoitti viime vuoden lopulla, ettei häntä tulla näkemään enää jatkossa TTK-juontajana. Hänen jättämänsä juontosaappaat ovat tunnetusti isot, mutta Haapalaisen mukaan Lawsonin ei kannata ottaa siitä paineita.

– Luulen, että tilalle tulee uudet saappaat ja se olisi hyväkin niin. Ei pidä lähteä tekemään Mikon toisintoa enkä usko, että Ernest niin pyrkiikään tekemään. Hänellä on niin paljon omaa valovoimaa, että hän voi täyttää saappaat kuin saappaat, Haapalainen toteaa.  

Jorma Uotinen korostaa niin ikää Lawsonin valovoimaisuutta.

– Loistava valinta. Erkku on niin valovoimainen tv-esiintyjä ja hän valloitti viime kaudella tanssillaan. Tämä oli mielestäni osuva valinta. 

Samoilla linjoilla oli myös Helena Ahti-Hallberg, jonka mukaan muutos ohjelmassa on tervetulluttakin.

– Vaihtelu elämässä on loputon asia ja tervetullutkin. Mielestäni Ernest Lawson oli loistava tanssija ja ihana tanssilattialla. Ihanaa ettemme päässeet hänestä vielä eroon.

Tanssii Tähtien Kanssa syksyllä MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.


Lue myös:

    Uusimmat