Ernest Lawson on uusi Tanssii Tähtien Kanssa -juontaja: "Unelmien työ"

Haastattelussa uusi TTK-juontaja Ernest Lawson 3:54
Millä mielin Ernest Lawson hyppää TTK-juontajaksi? Katso videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa -juontaja Ernest Lawson sai unelmiensa työn.

Rakastettu Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelma tulee jälleen ensi syksynä. MTV:n syysohjelmiston julkistustilaisuudesta paljastettiin viimein sarjan uusi juontaja. Juontajaksi hyppää itsekin kilpailussa tanssinut Ernest Lawson. Lawson voitti edellisen kauden parinsa Anniina Koivuniemen kanssa.

Lawson on innoissaan pestistä ja kertoo, ettei osaa jännittää syksyllä alkavaa rupeamaa, vaikka muutoin onkin elänyt jänniä aikoja.

– On ollut jännittävä salata tätä tietoa. Nyt sen saa huutaa maailmalle, että olen tällaisessa pestissä ja unelmieni työssä, Lawson kertoo innostuneena.

– Nythän menen tekemään omaa ammattiani juontajana. Enemmän minua jännitti, kun osallistuin kilpailuun. Lawson jatkaa.

Kun juontajaa kysyttiin juontamaan suosittua ohjelmaa, niin hän kertoo olleensa häkeltynyt luottamuksen osoituksesta.

– Onhan tämä vuodesta toiseen yksi katsotuimmista ohjelmista, ja tätä on luotsannut niin valovoimaiset juontajat. Nyt pääsen osaksi tätä hienoa porukkaa, juontaja pohtii.

Lawson uskoo tuovansa ohjelmaan itsensä näköistä rentoutta. Vinkkejä Lawson ei ole saanut juontajakonkareilta Vappu Pimiältä tai ohjelmassa lopettaneelta Mikko Leppilammelta.

– Jos ajattelisin niitä suuria saappaita, joita olen täyttämässä, niin minua jännittäisi varmaan ihan liikaa. Onneksi Vappu Pimiä on siinä tukena ja turvana. Pääsen tekemään hänen kanssaan meidän näköistämme juontajakemiaa. Lawson iloitsee.

Juontaja haluaa tehdä parhaansa ja muistuttaa, että kyseessä on kuitenkin suurempi kokonaisuus. Kyse on tanssijoita ja heidän matkastaan, eikä niinkään juontajista. Lawson iloitsee, että pääsee auttamaan tulevia tähtipareja omalla läsnäolollaan.

Lawson haluaa, että ohjelma saa hänestä nimenomaan tulevia tähtipareja tukevan ja innostavan juontajan.

– Oululaisen, rennon ja energisen, nimenomaan tanssioppilaita kannustavan, Lawson lisää.

Tanssii Tähtien Kanssa syksyllä MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat