Näin pidät miehelle mykkäkoulua oikeaoppisesti

Jokainen nainen sen tietää – joskus mieheen ei tunnu toimivan mikään muu kuin syvä hiljaisuus, niin kovasti kuin se miehiä ärsyttääkin.

Mykkäkoulu ei ehkä aina ole paras vaihtoehto riidan ratkaisemiseksi, mutta joskus se voi antaa parisuhteelle tilaa kasvaa. Liian usein ei hiljaisuuteen kannata turvautua, mutta harvat ja valitut mykkäkoulut oikeissa tilanteissa auttavat miestä tajuamaan arvosi. Lue kuitenkin vinkit, joiden avulla mykkäkoulun saa sujumaan oppikirjojen mukaan.

Suunnittele kesto

On tärkeää suunnitella mykkäkoulun kesto. Älä pitkitä hiljaisuutta. Pysy suunnitelmassasi ja käyttäydy koko ajan samalla tavalla miehesi edessä.

Kävele pois

Kun hän yrittää puhua sinulla, jätä hänet huomiotta tai lähde pois huoneesta. Käytöksesi tuntuu hänestä pahalta ja hän katuu, jos hän on tehnyt jotain väärää. Älä vastaa hänen kysymyksiinsä, pysy mieluummin hiljaa joka tilanteessa, vaikka hän kuinka yrittäisi yllyttää sinua puhumaan.

Tee kaikki yksin

Tee mykkäkoulun ajan kaikki yksin. Tee ruokaa yksin ja katso televisiota yksin. Kun miehesi huomaa jäävänsä täysin huomiotta, hän ehkä tajuaa ihmetellä käytöstäsi. Ehkä hän jopa ottaa asian puheeksi ja yrittää ratkaista ongelman.

Älä vastaa hänen puheluihinsa

Älä vastaa, kun hän yrittää soittaa. Älä vastaa myöskään tekstiviesteihin. Älä lankea hänen Facebook-aneluihinsa. Näin saat hänet tuntemaan syyllisyyttä, jos hän on tehnyt jotain tahtosi vastaista. Muista kuitenkin, että joskus miehet eivät ihan oikeasti ymmärrä, mitä väärää ovat tehneet.

Älä ole huomaavinasikaan häntä

Paras tapa toteuttaa mykkäkoulu on olla tyystin huomioimatta väärin tehnyttä miestä. Älä reagoi mihinkään, mitä hän sanoo tai tekee. Jos hän yrittää lähennellä, älä reagoi siihenkään. Jos hän yrittää saada jotain romanttista aikaan, käyttäydy kylmästi. Näin hän toivottavasti ymmärtää, että jotain on vialla.

Älä lyö yli

Kaikista edellämainituista vinkeistä huolimatta älä mene liiallisuuksiin mykkäkoulusi kanssa äläkä pitkitä sitä äärimmäisyyksiin. Parisuhteeseesi voi tulla särö, jos hoidat mykkäkoulun väärin. Sen sijaan se voi onnistuessaan parantaa suhdetta. Ole kuitenkin varma, että miehesi on tehnyt jotain mykkäkoulun arvoista, sillä jos turhaan ja syyttä jätät hänet huomiotta, loukkaat hänen tunteitaan. Muista myös, että joskus paras ratkaisu on yksinkertaisesti kertoa miehelle, mistä olet vihainen. Mykkäkoulu tilanteessa, jossa mies ei oikeasti ymmärrä, mitä pahaa on tehnyt, on ehkä huono veto.


Onko mykkäkoulu sinusta sopiva tapa hoitaa riitatilanteita? Kommentoi!

LUE MYÖS:


AVA

Osittainen lähde: magforwomen.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja