MTV vieraili Elämä lapselle -konsertin kulisseissa – kevennysmies Mika Tommola patisti Elastisen ja Robin Packalénin töihin

4:06
MTV vieraili Elämä lapselle -konsertin kulisseissa – kevennymies Mika Tommola patisti Elastisen ja Robin Packalenin töihin

Kevennysmies Mika Tommola joutui passittamaan huippuartistit takaisin töihin. 

Tunnelman, tunteiden, tarinoiden ja musiikin matkassa kulkeva monipuolinen Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertti esitetään MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa suorana lähetyksenä keskiviikkoiltana 8. syyskuuta klo 20 alkaen. 

MTV:n kevennysmies Mika Tommola vieraili konsertin kulisseissa ennen tulevaa iltaa. Tommolan yllätykseksi konserttia oli pystyttämässä supertähdet Elastinen sekä Robin Packalen. Artisti hääräsivät kulisseissa neokeltaiset suojakypärät ja turvaliivit yllään. 

– Nyt loppu lässyttelyt, teillä jatkuu hommat. Ei tässä ole aikaa tällaiseen, Tommola komentaa leikkisästi artistikaksikkoa. 

Katso lystikäs vierailu yltä videolta!


Kaksituntinen Kummit Live: Elämä lapselle -konsertti suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa keskiviikkona 8.9. klo 20 alkaen. Konsertti on katsottavissa myös C Moressa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja