Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertti tänään – juontajina HP Parviainen sekä Kirsi Alm-Siira

4:06
MTV vieraili Elämä lapselle -konsertin kulisseissa – kevennymies Mika Tommola patisti Elastisen ja Robin Packalenin töihin

Pienten potilaiden tueksi Suomessa järjestettävä Kummit Live: Elämä Lapselle on yksi maamme tunnetuimmista ja perinteikkäimmistä hyväntekeväisyystapahtumista. 

Tunnelman, tunteiden, tarinoiden ja musiikin matkassa kulkeva monipuolinen Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertti esitetään MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa suorana lähetyksenä keskiviikkoiltana 8. syyskuuta klo 20 alkaen. 

Mukana on Kummivaikuttajien ja tähtiartistien ohessa kiinnostavia vieraita, lasten ja nuorten terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijoita sekä pieniä potilaita perheineen. Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertin juontajina ovat hurmaavat HP Parviainen sekä Kirsi Alm-Siira.

Kotikatsomoihin on tarjolla mahtava artistikattaus, jossa tänä vuonna mukana poikkeuksellisen upealla tavalla kotimaisten menestysbändien joukkovoima, sillä hyvällä asialla esiintymässä nähdään muun muassa ensimmäisen yhteisesiintymisen tv:ssä tekevät The Rasmus & Apocalyptica, Haloo Helsinki, Blind Channel, Elastinen, SANNI, Erin, Kasmir sekä Robin Packalen

Lastenklinikoiden Kummien järjestämällä Elämä Lapselle -konsertilla on yli 25-vuotiset perinteet ja merkittävä asema Suomen viiden yliopistollisen lastenklinikan ja -sairaalan toiminnan sekä lastentautien tutkimustyön tukemisessa.

Ensimmäistä kertaa 1990-luvun puolivälissä järjestetyn tapahtuman avulla on mahdollistettu vuosien varrella useiden merkittävien hoitolaitteiden hankinta sekä tuki monelle tärkeälle lastentautien tutkimushankkeelle Suomessa.

2:17

Viime syksynä Elämä Lapselle -konsertissa kuultiin keskosina syntyneiden Arvin ja Ilmarin koskettava tarina. 

Kaksituntinen Kummit Live: Elämä lapselle -konsertti suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa keskiviikkona 8.9. klo 20 alkaen. Konsertti on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja