Mainos

Monica laihtui käsittämättömät 127 kiloa – näin suuri määrä ihoa jäi jäljelle

Lihavuusleikkaus muutti amerikkalaisnaisen elämän.

Amerikkalainen Monica Kinde, 33, pudotti huikean laihdutusprojektinsa aikana 127 kiloa.

Aiemmin Kinde oli sairaalloisen ylipainoinen ja painoi suurimmillaan 215 kiloa. Hän eli pikaruoalla, jota kului kolme annosta päivittäin: Kinde söi käsittämättömät 6000 kilokaloria päivittäin, vaikka aikuisen suositusmäärä on noin 2000.

Kinde oli suurikokoinen jo lapsena. Hän myöntää aikuisiällä syöneensä "tauotta".

– Kun opiskelin tohtorintutkintoani varten, paine oli niin kovaa, että päädyin ahtamaan itseeni suuria määriä rasvaista ruokaa, Kinde kertoo Daily Mailille.

Hän myös vältteli matkustamista, sillä hän tarvitsi kokonsa vuoksi sekä lentokoneessa että bussissa kaksi paikkaa vain itselleen.

– Jopa ajaessani autoa minun täytyi tunkea vatsani ratin taakse, turvavyö ei mahtunut päälleni ja kykenin tuskin ajamaan.

Lopulta lihavuusleikkaus muutti Kinden elämän: hän laihtui leikkauksen avulla käsittämättömät 127 kiloa. Leikkauksen vuoksi hän ei voinut syödä edes omaa hääkakkuaan, sillä hänen uusi, pieni vatsansa ei olisi kestänyt sitä. 

– Leikkauksen jälkeen olin huolissani siitä, teinkö väärän päätöksen, koska ruoka oli ollut selviytymismekanismini niin kauan etten tiennyt, miten selvitä ongelmistani muilla tavoilla, Kinde tunnustaa.

Ongelmat eivät loppuneet siihen, sillä leikkauksesta jäi jäljelle suuri määrä ylimääräistä ihoa.

– Tiesin, että jos käyttäisin t-paitaa, kolme tuumaa (=7cm) ylimääräistä käsivarsien ihoa roikkuisi ulkona, Kinde muistelee.

Monica Kinden muodonmuutos

mvphotos-0294998440
Monica Kinde ennen Copyright: MVPhotos Caters News. Photographer: MVPhotos Caters News.
mvphotos-0294998442
...ja jälkeen. Copyright: MVPhotos Caters News. Photographer: MVPhotos Caters News.

Nyt elämä kuitenkin hymyilee. Kinde on paljon onnellisempi kuin ennen. Hän painaa noin 84 kiloa. Ylimääräinen iho poistettiin leikkauksissa. 

– Aiemmin olin vain olemassa, nyt todella elän – käyn paikoissa ja teen asioita huolehtimatta siitä, estääkö painoni minua.

Tästä insipiraatiota treeniin: 

0:36

0:45

Lähde: Caters News, Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.