Millaisessa juhla-asussa nainen on seksikkäimmillään? Miehet vastaavat

Moni nainen miettii kuumeisesti sopivaa asua uudenvuoden juhlia varten. MTV Lifestyle otti selvää, millainen asu miellyttää miesten silmää kaikkein eniten!

"Suunnittelen jo asua uudenvuoden juhliin. Olen sinkku, eikä miesseura olisi juhlissa pahitteeksi. Millaisessa asussa nainen on seksikkäimmillään?", nimimerkki Kaunokainen kysyy tällä viikolla.

Näin miespaneeli vastasi:


"Kaikessa yksinkertaisuudessaan pikkumusta ja korkokengät sekä sopivasti luonnetta, niin paketti on valmis. Toki kokonaisuus vaatii, että myös hiukset ovat asun vaatimalla tavalla, eivätkä näytä siltä kuin olisit juuri herännyt."
Mies, 32, sinkku

"Kaikkein seksikkäimmillään nainen on sellaisessa asussa, jossa halutut muodot tulevat esiin. Liika paljastaminen menee kuitenkin jo mauttomuuden puolelle ja sitä kannattaa välttää: suoranainen paljastelu on kuitenkin asia, jota ainakin minä kammoksun. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä myös se, että millaisiin juhliin on menossa: tietynlaisessa tilaisuudessa toiseen tilaisuuteen valittu sopivan seksikäs asu voi olla aivan liikaa."
– Mies, 20, parisuhteessa

"Riippuu tietenkin naisesta. Kaikki kun ei näytä samalta samoissa vaatteissa. Sanoisin, että hieman paljastava, mutta ei liian paljon. Se näyttää halvalta. Siisti."
Mies, 36, sinkku

"Musta sopivan kokoinen mekko toimii varmasti!"
– Mies, 25, parisuhteessa

"Olet varmaan sinkku jostakin syystä etkä sen vuoksi, mitä päälläsi kannattelet. Kerron pienen tarinan meistä miehistä. Olemme omasta mielestämme luomakunnan kruunuja, vaikka oikeasti olemme hiukan viisaampia kuin metsän sienet. Jos olen juhlissa ja sinne tulee nainen, joka tarjoilee jo kaiken ensi katseessa, niin kiinnostus on aika nollassa pidempää suhdetta ajatellen. Puolialaston nainen kiinnostaa jokaista miestä yhden illan verran, mutta miten olla tyylikkäästi kiihottava antamatta kaikkea ennen lopun alkua?

Se on taito se. Pukeudu naisellisesti. Ei liian lyhyeen hameeseen, mutta ei myöskään säkkiin. Korosta sinussa piirteitä, joista pidät itse. Silmät, rinnat, peppu tai muu jännä kaarre... Älä tuuppaa rinnat puoliksi esillä keskusteluun taikka boolimaljalle... Seksikkyys on sanoissa ja taidossa puhua – ei siinä, mitä vedät yllesi."
– Mies, 46, sinkku

"Riippuu tietenkin miehestä, että mikä silmää miellyttää, mutta varmasti hyvä perussääntö on korostaa oman ruumiinrakenteen hyviä puolia. Ja naiset kun tuppaavat olemaan niin itsekriittisiä ja omaavat vääristyneen kuvan itsestään, niin on hyvä pitää mielessä, että myös kaverilta voi kysyä, että mitä kannattaa korostaa ja mitä jemmata."
Mies, 22, sinkku

"Uuden vuoden juhlat on hyvä tilaisuus hieman repäistä tavallista enemmän, laittaa päälle vähän juhlavampaa ja seksikkäämpää kuin perusjuhlissa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos vartalo ei anna myöten, voi juhlava tai seksikäs olla muutenkin kuin paljastamalla liikaa. Tumma kimallus sopii kuin nakutettu vuoden vaihtamiseen, myös avonainen selkä on aina in."
– Mies, 34, sinkku

"Oma mielipiteeni on se, että naisen seksikkyys tulee enemmänkin hänen itsevarmuudestaan, ei varsinaisesti siitä miten hän on pukeutunut. Toki, jos miesten katseita haluaa kiinnittää, niin tuskin kannattaa pukeutua vaikkapa ydinohjukseksi. Tärkeintä, että pukeutuu ja laittautuu juhlallisuuksiin siten, että itsellä on hyvä ja itsevarma olo siinä asusteessa. Omasta mielestäni hoitsuasut ja Lara Croft-asut on niin nähty ja niitä en pidä järin seksikkäinä. Toki tää on vaan meikäläisen mielipide. Mielikuvituksen käyttäminen ja yllättäminen herättää mielenkiinnon ja usein mielenkiinnon kautta löytyy aika selkeästi se seksikkyyskin. Kannattaa siis hieman hullutella!"
Mies, 30, parisuhteessa.

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Esitä kysymyksesi täällä!

Esimerkiksi näitä asioita on jo kysynyt miehiltä:

Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta! Esitä kysymys täällä!


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja