Mainos

Mikko Rantasen ja Patrik Laineen sopimusneuvotteluista tihkui uutta tietoa

3:12
Videolla Patrik Laineen kesäisiä mietteitä.

Mikko Rantasen ja Patrik Laineen pelaaja-agentti Mike Liut avasi suomalaistähtien sopimusneuvotteluiden tilannetta radiokanava Sportsnet650:n haastattelussa.

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen ja Winnipeg Jetsin Patrik Laine odottavat yhä malttamattomina omia jatkosopimuksiaan. Suomalaiskaksikon agentti Mike Liut on saanut tehdä koko kesän hommia, jotta sopimukset saataisiin solmittua ajoissa, mutta tilanne ei näytä hyvältä.

– Annan teille päivityksen. Emme ole lähellä (sopimuksia). He ovat korkean profiilin pelaajia. Joukkueiden on huolehdittava palkkakatosta ja meidän on edustettava asiakkaitamme. Meillä on omat näkemyksemme ja heillä on omansa.

– Yleensä tällaiset asiat saadaan hoidettua, kun ihmiset muuttavat mieltään. Jos kumpikaan ei halua muuttaa mieltään, näitä ei saada hoidettua, ainakaan toivotussa ajassa, Liut kommentoi Sportsnet650:lle.

Rantanen ja Laine ovat kumpikin tällä hetkellä sveitsiläisen suurseura Bernin harjoitusvahvuudessa. Jesse Puljujärvi teki sopimusneuvotteluissa oman ratkaisunsa ja siirtyi Kärppiin, mutta Rantasen ja Laineen kohdalla pelaaminen Eurooppassa ei ole vaihtoehtona.

– Tietysti niin voi tehdä, mutta en näe sen tapahtuvan. Miksi joku eurooppalainen joukkue haluaisi tehdä niin, koska siitä tulee jollain tasolla häiriötekijä, ellei heillä ole lyhytaikaista tarvetta korvata esimerkiksi loukkaantunutta pelaajaa. Se ei ole todennäköistä, Liut toteaa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja