Lähde: Winnipeg Jetsin tähtipuolustaja harkitsee uran päättämistä – käynnisti heti spekulaation Rasmus Ristolaisesta

Rasmus Ristolainen kommentoi tilannettaan Buffalo Sabresissa:"En ole pystynyt auttamaan joukkuetta" 5:39
Videolla Rasmus Ristolainen elokuisia mietteitä NHL-tulevaisuudestaan.

Winnipeg Jetsin tähtipuolustaja Dustin Byfuglien pohtii tällä hetkellä uransa jatkoa, kertoo TSN:n arvostettu kiekkotoimittaja Bob McKenzie. Uutinen herätti heti spekulaatiot suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen tilanteesta.

Dustin Byfuglien ei ole tällä hetkellä mukana Winnipegin harjoitusleirillä, koska on saanut joukkueelta henkilökohtaista lomaa. TSN:n kiekkotoimittaja Bob McKenzien mukaan Byfuglien pohtii tosissaan uransa jatkoa.

– Byfuglienin uskotaan käyttävän aikansa pohtiakseen NHL-tulevaisuuttaan. En sano, että hän on lopettamassa, enkä sano hänen olevan palaamassa pelaamaan. Hän vain harkitsee vaihtoehtojaan, eikä päätöksessä ole mitään aikataulua, McKenzie kirjoittaa Twitterissä.

34-vuotiaan Byfuglienin ja Winnipegin välinen sopimus kattaa vielä kaksi seuraavaa kautta. 7,6 miljoonan dollarin vuosipalkasta nauttiva puolustaja on ollut jo useita kausia yksi Winnipegin puolustuksen kulmakivistä.

Byfuglienin yllä vellova epävarmuus herätti heti suuria spekulaatioita siitä, kannattaako Winnipegin lähteä pelaajakaupoille. TSN:n Pierre LeBrun nostaa Rasmus Ristolaisen yhdeksi potentiaaliseksi korvaajaksi.

Justin Faulk ja Ristolainen ovat parhaat oikealta pelaavat puolustajat, jotka ovat saatavilla pelaajamarkkinoilla. Ihmettelen, jos Jets ei tiedustele heistä riippuen siitä, mitä Byfuglienin kanssa tapahtuu, LeBrun kirjoittaa.

Ristolainen on jo aiemmin kesällä ilmoittanut olevansa halukas jatkamaan uraansa muualla, mutta toistaiseksi suomalaispuolustaja on yhtä Buffalo Sabresin vahvuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat