Mikä Cristiano Ronaldoa vaivaa? – "Täytyy selviytyä"

Suurella kohulla Real Madridista Juventukseen kesällä siirtynyt Cristiano Ronaldo teutaroi kolmen pelin jälkeen yhä maalitta Italian Serie A:ssa. Portugalilaistähden ruuti oli viimeisimmäksi märkää lauantain myöhäisottelussa Parma–Juventus, jonka vierailija Juventus voitti Mario Mandzukicin ja Blaise Matuidin maaleilla 2–1.

Videolla Cristiano Ronaldon toistaiseksi paras maalipaikka Juventus-paidassa Lazio-ottelusta.

Ronaldo jatkoi Parmaa vastaan aiemmista peleistä tuttua sarjatulen ampumista. 33-vuotias portugalilainen pommitti Parmaa vastaan kahdeksan laukausta, mutta yksikään niistä ei tuottanut tulosta. Ylipäätään vain yksi kuti suuntasi maalia kohti.

– Ronaldon täytyy selviytyä erilaisista vaikeuksista Serie A:ssa, mutta hän pelasi hyvän pelin kaiken kaikkiaan, Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

Vaikka Ronaldo osallistuikin muuten peliin aktiivisesti eikä syöttötyöskentelyssä ollut moitteen sijaa, on selvää, että maalitykkinä mainetta niittäneeltä portugalilaiselta odotetaan ennen kaikkea tehoja hyökkäyspäässä. Ronaldo on nyt ampunut kolmessa ottelussa kaikkiaan 23 laukausta – maalitili näyttää nollaa.

– Kansainvälinen tauko tekee hänestä terävämmän, Allegri vakuutteli.

Ronaldoa ei kutsuttu Portugalin maajoukkueen mukaan syyskuun kahteen maaotteluun, jotta hän saa aikaa sopeutua Juventukseen.

– Hän on maailman paras pelaaja. Hän haluaa tehdä maaleja kaikin keinoin, mutta hänen täytyy pysyä tyynenä ja maalit tulevat ryöppynä, Allegro sanaili.

Lue myös:

    Uusimmat