Miehen "seksikkäistä" kuvista somehitti: Näitä kuvia puoliso arvostaa!

Miehen "seksikkäät kuvat" herättävät hilpeyttä sosiaalisessa mediassa.

Eräällä amerikkalaismiehellä on kuitenkin erilainen lähestymistapa "tuhmiin kuviin".

Michael Oonkin  puolen vuoden takainen, kymmeniä tuhansia reaktioita kerännyt päivitys on noussut uuteen suosioon, kun supersuosittu Love What Matters -sivusto julkaisi kuvat Facebook-tilillään.

"Kuinka lähetät seksikkäitä kuvia naisellesi", mies irvailee kuvien yhteydessä.

Kuvissa Michael katsoo viettelevästi kameraan, mutta taustalla tapahtuvat asiat ovat niitä, jotka tekevät kuvista seksikkäät kumppaninkin mielestä.  Mies on nimittäin napsinut humoristiset kuvansa kotitöitä tehdessään.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa sen täältä

"Todella onnekas nainen"

Love What Mattersin seuraajat ovat pitäneet kuvia hulvattomina. Päivitykseen on reagoitu yli 22 000 kertaa ja sitä on kommentoitu tuhansia kertoja.

– Hän on todella onnekas nainen, toteaa eräs kommentoija.

– Aviomieheni kutsuu sitä [siivoamista] esileikiksi [eng. foreplay], naureskelee eräs.

Kotityöesileikiksi [eng. choreplay], tarkentaa Michael kommenttiketjussa.

– Mikään ei kiihota naista enemmän kuin kotitöissä auttaminen, sillä se antaa hänelle enemmän levännyttä aikaa kanssasi. Pidät tuloksista, myöntelee eräs nainen.

– Mikään ei ole seksikkäämpää kuin se, että mies näkee vaivaa auttaakseen kotitöissä. Ehdottomasti rakastan sitä, ylistää myös yksi kommentoijista.

Kaikkien mielestä seksillä palkitseminen ei kuitenkaan ole viisasta. Esimerkiksi Kristen on kertonut oman mielipiteensä asiasta – lue: Älä tarjoa seksiä palkkioksi kotitöistä – eräs vaimo kertoo, miksi se on huono idea

Lue myös:

    Uusimmat