Älä tarjoa seksiä palkkioksi kotitöistä – eräs vaimo kertoo, miksi se on huono idea

Eräs vaimo kertoo, miksi seksi kannattaisi pitää hyvin erillään kotitöiden tekemisestä.

Vaimo Kristen Mae julkaisi ScaryMommy-sivustolla rehellisen kirjoituksen siitä, miksi hänen mielestään miehiä ei tulisi palkita kotitöistä seksillä. Mae kertoo näkevänsä koko ajan ympärillään artikkeleita ja videoita, joiden mukaan ei ole olemassa mitään kuumempaa kuin kotitöitä tekevä mies, jolle vaimon tulisi tarjota vastineeksi seksuaalisia palkintoja.

– En vain tajua sitä. Tiedättekö, mitä ajattelen, kun näen mieheni tiskaavan? En mitään. En yhtikäs mitään, nainen kirjoittaa.

Naisen mukaan siinä, että samassa taloudessa asuva henkilö tekee osuutensa kotitöistä, ei pitäisi olla mitään ihmeellistä. Sen pitäisi olla täysin tavallinen asia, ei kunniakirjoja ja palkintoja vaativa suoritus.

– Ai hei, mies tekee kotityöt, kuten oli tarkoitus. Sen pitäisi olla niin, että "Selvä sitten, nyt voimme jatkaa päiväämme", eikä niin, että ”Halleluja, mies on tehnyt ruokaa! Kaikki, nyt nopeasti ampumaan ilotulitteita vaginasta”.

Kotitöitä ei tulisi ehdollistaa seksiin

Mae toteaa, että seksin ja kotitöiden välillä vallitsee matemaattinen käsite, jota kutsutaan tarpeelliseksi ja riittäväksi edellytykseksi.

Kun mies alkaa siivota taloa, naiset saattavat olla niin innoissaan ja helpottuneita kuormituksen vähentymisestä, että palkitsevat puolisonsa seksillä. Tämä voi Maen mukaan kuitenkin johtaa helposti siihen, että miehet saattavat pian ajatella kotityöt varmana keinona päästä vällyjen väliin. Näin sen ei kuitenkaan pitäisi olla.

– Mitä tulee seksiin, kotityöt on välttämätön, mutta ei riittävä edellytys. Kun aviomies tekee osuutensa, hän voi saada seksiä, todennäköisesti syistä, jotka eivät liity kotitöihin. Jos mies ei tee osuuttaan, vaimon vagina alkaa pölyttyä.

Naisen mukaan illallisen laittaminen, imurointi tai pölyjen pyyhkiminen eivät saa häntä haluamaan miestään yhtään sen enempää kuin muutenkaan.

– Asia on niin, että en ajattele kotitöiden tekemisen olevan tie sydämeeni. Kuitenkin katson, että niiden laiminlyönti vie tien pois vaginastani. Tämä on hieno, mutta uskomattoman tärkeä ero, Mae toteaa.

Lähde: ScaryMommy

***


Lue myös:

    Uusimmat