Mainos

Microsoft hylkää myös Band-rannekkeensa?

Microsoft on lopettamassa Lumioiden myynnin, mutta loppu on koittamassa näillä näkymin myös Microsoftin Band-aktiivisuusrannekkeiden sarjalle.

– Band 2 näyttää olevan viimeinen linjassa Microsoftin Band -fitness-laitteita – ainakin lyhyellä aikavälillä, ja mahdollisesti ikuisesti, kertoo lähteisiinsä perustuen arvostettu Microsoft-reportteri Mary Jo Foley.

Microsoft aikoo kuitenkin jatkossakin panostaa omaan eri alustoilla toimivaan Microsoft Healthiin. Näin Microsoft on kommentoinut asiaa ZDNetille:”Jatkamme investoimista ja innovoimistaMicrosoft Health -alustaan, joka on avoin kaikille laite- ja sovelluskumppaneille Windows-, iOS- ja Android-laitteilla. Jatkamme myös Microsoft Band 2:n myyntiä ja pysymme syvästi sitoutuneina tukemaan asiakkaitamme ja tutkimaan puettavien laitteiden alaa.”

Microsoftin lausunnon voi lukea tarkoittavan, ettei uusia Band-laitteita olisi tulossa, mutta tätä ei Microsoftilta suostuta vahvistamaan.

Lähteiden mukaan ainakaan tänä vuonna Microsoftilla ei ole suunnitelmia uuden Band-laitteen julkaisusta. Lisäksi Microsoft olisi tietojen mukaan hajottanut joukon, joka yritti saada Windows 10:n toimimaan Bandissa muutama viikko sitten.

Microsoftilla on ollut laatuongelmia Band 2 -rannekkeiden kanssa. Tällä hetkellä laite on Yhdysvalloissa alennusmyynnissä 16. lokakuuta asti.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.