Messin kotikaupunki kaaoksessa – tähtipelaajalle kylmäävä viesti: "Jätämme taaksemme luoteja ja kuolleita ihmisiä"

Argentiinan maailmanmestarihyökkääjä Angel Di Maria perheineen sai maanantaina kylmäävän uhkauksen Rosarion kaupungin laidalla sijaitsevaan kotitaloonsa, paikallinen uutismedia kertoo.  

Tällä hetkellä portugalilaisjätti Benficaa edustava Di Maria kertoi viikko sitten, että hän haluaisi päättää uransa nuoruutensa seurassa Rosario Centralissa. Myös hyökkääjälegenda Lionel Messi, joka voitti MM-kultaa Di Marian kanssa joulukuussa 2022, on lähtöisin Rosariosta.  

Paikallinen uutismedia Infobae raportoi poliisilähteisiin nojaten, että Di Marian perheen yksityiskodin eteen jätettiin autosta kyltti, jossa kerrottiin, ettei edes paikallinen kuvernööri Maximiliano Pullaro pysty varmistamaan huippujalkapalloilijan turvallisuutta. 

– Kertokaa pojallenne Angelille, ettei tule takaisin Rosarioon, tai tapamme perheenjäsenen. Edes Pullaro ei pysty pelastamaan sinua. Emme jätä paperiviestejä. Jätämme taaksemme luoteja ja kuolleita ihmisiä, viestissä sanottiin. 

Rosariossa on esiintynyt paljon huumeisiin liittyvää rikollisuutta, ja se on ollut kasvussa viime aikoina. Asiantuntijoiden mukaan kaupunki toimii mahdollisesti huumeiden lähtöpaikkana muihin maihin. 

Myös Messin perhe sai uhkauskirjeen viime vuonna, kun joukko aseistettuja miehiä hyökkäsi hänen vaimonsa perheen omistamaan ruokakauppaan. 

Argentiinan hallitus kertoi viime viikolla, että se aikoo tutkia mahdollisuutta lähettää asevoimia Rosarioon hillitäkseen huumekauppaa ja rikollisuutta. 

Lue myös:

    Uusimmat