Meghan paljastaa dokumentissa saaneensa ohjeen olla kutsumatta siskontyttöään häihinsä: "Se sattui"

0:58
Katso videolta: Harry ja Meghan saapuivat kuningatar Elisabetin platinajuhlaan

Herttuatar Meghanin mukaan hän sai ohjeen olla kutsumatta tärkeää siskontyttöään häihin. 

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin elämästä kertovan Netflix-dokumenttisarjan kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin torstaina 8. joulukuuta. Harry ja Meghan -dokumenttisarjan kolmannessa osassa pariskunta kertoo kihlauksesta sekä suhteestaan mediaan. 

Meghanin siskopuoli Samantha Markle on antanut tiuhaan tahtiin lehdille haastatteluita, joissa hän on kritisoinut voimakkaasti siskonsa luonnetta ja valintoja, kyseenalaistaen myös jatkuvasti tämän motiiveja kuninkaallisen perheen suhteen. 

Meghanin mukaan hän ei edes muista nähneensä Samathaa lapsuudessaan. Viimeisen kerran hän näki siskopuolensa olleessaan parikymppinen. 

– Meillä ei ollut välirikkoa. Välillämme ei ole suhdetta, joka voisi katketa. Olisin halunnut siskon, Meghan sanoo dokumentissa. 

Harry ja Meghan kertovat viestintätiiminsä joutuneen vastamaan häiden kynnyksellä paljon asioista. 

– Siihen aikaan minulla oli veljeni kanssa yhteinen viestintätiimi. Kaiken kaikkiaan viestinnästämme huolehti yksi henkilö. Se oli todella alimitoitettua, Harry kuvailee. 

– Tunnen myötätuntoa heitä kohtaan. Miten selittää se, että siskopuolta ei kutsuta häihin, mutta siskopuolen tytär kutsutaan? Meghan lisää. 

Dokumentissa kerrotaan Meghanin läheisistä väleistä Samatha-siskonpuolen biologiseen tyttäreen, Ashleigh Haleen. Hale kertoo hänen isovanhempien olleen hänen huoltajiaan 2-vuotiaasta lähtien, lopulta he adoptoivat hänet. Hale sanoo nähneensä biologisen äitinsä kuusivuotiaana ja seuraavan kerran vuonna 2017. 

Kun Meghan sai kuulla Samanthan tyttärestä, lähentyi kaksikko heti. Dokumentissa kuvaillaan heidän jutelleen useina päivinä viikossa ja matkustaneen yhdessä. 

Meghan kertoo saaneensa ohjeen olla kutsumatta Halea häihin. Hän kertoo soittaneensa Harryn kanssa siskontytölleen ja kertoneensa saamistaan ohjeista ja miksi niihin oli päädytty. 

– Se sattui, Meghan sanoo. 

– Muistaakseni sanoin olevani hiukan loukkaantunut, mutta ymmärsin, mistä oli kyse. Sain tietää, että biologisen äitini takia minulle hyvin tärkeässä suhteessa tapahtui näin. Se, että minuun suhtauduttiin äitini takia näin, oli raskasta, Hale muistelee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja