Herttuatar Markle lausui koskettavan rakkausrunon aviomiehelleen – sai häävieraat kyyneliin

Herttuatar Meghan kertoi rakastuneensa prinssi Harryyn ensisilmäyksellä.

VIDEO: Prinssi Harry ja Meghan Markle vaihtoivat alttarin edessä katseita ja helliä sanoja. 

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häissä rikottiin kuninkaallista protokollaa ja ravisteltiin perinteitä monin tavoin. Vieraiden mukaan yksi häiden ikimuistoisimpia hetkiä oli, kun herttuatar Meghan yllätti kaikki lausumalla tuoreelle aviomiehelleen koskettavan rakkausrunon.

Teko oli poikkeuksellinen, sillä kukaan kuninkaallinen morsian ei ole aiemmin virallisesti puhutellut häävieraita, oman runon lukemisesta puhumattakaan. Morsianten puheet ovat suosittuja Yhdysvalloissa, mutta edelleen harvinaisia Britanniassa.

Puheessaan herttuatar Meghan kertoi rakastuneensa prinssi Harryyn ensisilmäyksellä ja tienneensä heti, että oli tavannut prinssinsä. Hän kertoi tuntevansa itsensä siunatuksi ja onnekkaaksi, koska on löytänyt niin syvän rakkauden.

Yhden häävieraan mukaan herttuatar varasti show’n täydellisesti.

– Se oli koko päivän erityisin ja odottamattomin hetki. Viimeiseen riviin mennessä paikalla olijoiden silmät olivat kosteat. Harry näytti niin ylpeältä ja joutui pyyhkimään kyyneleen.

Meghan Markle ja prinssi Harry tapasivat ensi kertaa yhteisen tuttavan järjestämillä sokkotreffeillä heinäkuussa 2016. Treffit sujuivat niin hyvin, että pari tapasi uudelleen heti seuraavana päivänä.

Treffit järjestäneen tuttavan uskotaan olevan muotisuunnittelija Misha Nonoo, mutta hän ei ole kommentoinut väitettä.

Lähde: The Sun 

Lue myös:

    Uusimmat