Herttuatar Meghanin kohusisko ei säästele sanojaan – laukoi ilmoille synkän ennusteen sisarensa tulevaisuudesta

8:01
Herttuatar Meghan paljasti järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista - nämä olivat Oprah-haastattelun kohutuimmat väitteet

Herttuatar Meghanin sisarpuoli Samantha Markle spekuloi sisarensa avioliiton päättyvän huonosti.

Herttuatar Meghanin sisarpuoli Samantha Markle antoi heti tuoreeltaan sisarensa kohutun Oprah-haastattelun jälkeen kipakan haastattelun, jossa hän syytti herttuatarta valehtelijaksi ja narsistiksi.

Haastattelusta on nyt kulunut reilu viikko, mutta Markle ei ole hellittänyt vieläkään. Viimeisimmäksi hän laukoi viihdesivusto TMZ:lle antamassaan haastattelussa julki arvionsa Meghanin ja prinssi Harryn avioliitosta. Markle väitti TMZ:lle, että pari päätyy todennäköisesti eroamaan, ellei Meghanista tule rehellisempi ja ellei pari hanki ammattiapua.

Markle sanoi videoyhteyksin antamassaan haastattelussa pitävänsä mahdollisena, että Harry harkitsee jo eroa, koska Meghan on aiheuttanut niin paljon vahinkoa kuninkaalliselle perheelle.

– Uskon, että kaikki päättyy avioeroon, elleivät he hanki apua ja sitoudu olemaan rehellisiä sekä pyydä anteeksi kaikilta, joita he ovat vahingoittaneet, Markle tokaisi.

– Tarkoitan, että mikään tässä ei ole ollut rehellistä ja kuninkaalliselle perheelle aiheutunut vahinko on massiivista.

Samantha Markle ei ole koskaan ollut tekemisissä herttuaparin kanssa. Herttuatar Meghan sanoi Oprah Winfreyn haastattelussa, ettei ole nähnyt sisarpuoltaan 18–19 vuoteen ja luonnehti tunteneensa itsensä aina ainoaksi lapseksi. 

– Hän oli kuitenkin valmistujaisissani vuonna 2008. En tiedä sinusta, mutta minun matematiikallani siitä ei ole 19 vuotta, Samantha Markle puolestaan kommentoi.

Hän lyttäsi haastattelussa myös sisarpuolensa Oprahille esittämät väitteet siitä, että tämä olisi vaihtanut sukunimensä takaisin Markleksi siinä vaiheessa, kun Meghan ja Harry alkoivat tapailla.

– Nimeni on ollut Markle vuodesta 1964 lähtien ja se lukee myös yliopistotodistuksessani, hän sanoo viitaten kuviin, joissa hän pitelee todistusta kädessään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja