Herttuatar Meghanin kohusisko Samanthan paljastuskirja julkaistaan viimeinkin – siskopuoli on hämmentänyt lupauksellaan kertoa "salatut totuudet"

8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

Herttuatar Meghanin siskopuolen Samantha Marklen paljastuskirja on ollut tekeillä jo vuosien ajan.

Herttuatar Meghanin siskopuolen Samantha Marklen paljastuskirjan ensimmäinen osa julkaistaan Yhdysvalloissa perjantaina 8. tammikuuta, kertoo Daily Mail. 56-vuotiaan Marklen teos kantaa nimeä The Diary of Princess Pushy's Sister Part 1, joka vapaasti suomennettuna kääntyy muotoon Pyrkyri-prinsessan siskon päiväkirja osa 1. 

Kirjassaan Markle käy läpi omasta näkökulmastaan suhdettaan nykyään kuninkaalliseen perheeseen kuuluvaan sisareensa . Meghanista tuli osa brittihovia vuonna 2018 kun hän meni naimisiin prinssi Harryn kanssa. Markle ilmoitti kirjan olevan tekeillä jo vuonna 2016, kun tieto Harryn ja Meghanin suhteesta tuli julkiseksi. Herttuattaren siskopuoli on lupaillut teoksensa paljastavan "salattuja totuuksia" Meghanista ja tämän perheestä. 

39-vuotias Meghan asuu tällä hetkellä kartanossa Santa Barbarassa miehensä Harryn ja pariskunnan 1-vuotiaan esikoisen Archien kanssa. Meghan ei ole tiettävästi ollut tekemisissä vuosikausiin etääntyneen siskopuolensa kanssa. Meghanilla ja Samantha Marklella on yhteinen isä Thomas Markle, josta Meghan niin ikään on vieraantunut. 

Lähteiden mukaan Meghan on tavannut Floridassa asuvan sisarensa viimeksi vuonna 2008. Sen jälkeen, kun aiemmin näyttelijänä uraa luonut Meghan liittyi kuninkaalliseen perheeseen, on Samantha Markle antanut runsaasti haastatteluita, joissa hän on kritisoinut voimakkaasti siskonsa luonnetta ja valintoja, kyseenalaistaen myös jatkuvasti tämän motiiveja kuninkaallisen perheen suhteen. 

Markle on muun muassa julistanut sisarensa olevan "pinnallinen seurapiirikiituri" ja syyttänyt tämän jäädyttäneen sydämettömästi isänsä sekä muita perheenjäseniään omista piireistään. 

Viime vuoden alussa kerrottiin, että Meghan oli purskahtanut lohduttomaan itkuun saatuaan tietää siskopuolensa tehtailevan hänestä kirjaa. Meghanin läheisten ystävien mukaan herttuattaresta tuntuu siltä, että Samantha Markle käyttää häntä hyväksi. 

Samantha Markle on aikeissa julkaista myös jatko-osan ensimmäiselle paljastuskirjalleen. Viime vuonna uutisoitiin, että Meghan on ollut raivoissaan perheenjäsenilleen, jotka ovat esittäneet herttuattaren mukaan absurdeja väitteitä koskien hänen ja prinssi Harryn suhdetta. 

Vuonna 2020 Harryn ja Meghanin elämästä julkaistiin kirja Finding Freedom, jonka mukaan Meghan ei tosiaan ole nähnyt etääntynyttä sisartaan yli kymmeneen vuoteen ja lisäksi hän olisi tavannut siskopuolensa vain muutamaan otteeseen lapsuudessaan. 

Meghan ei tiettävästi ole nykyään käytännössä missään tekemisissä sukulaisiinsa isänsä puolelta, mutta hän on erittäin läheinen äitinsä Doria Raglandin kanssa, joka nähtiin jopa edustamassa tyttärensä rinnalla kuninkaallisissa tehtävissä Iso-Britanniassa. 

Meghan ja Harry vetäytyivät kuninkaallisista velvollisuuksistaan ja elämästään Iso-Britanniassa maaliskuussa 2020 ja muuttivat poikansa Archien kanssa Yhdysvaltoihin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja