Max Verstappenilta tyly vastaus huhuihin: "Voivat mennä imemään kananmunaa"

F1-kauden yhdeksännen paalupaikkansa ajanut Max Verstappen neuvoo Red Bullin autosta vihjailuita esittäviä tahoja tukkimaan suunsa.

Verstappen palasi dominoivaan vauhtiin Suzukassa sen jälkeen, kun Red Bull oli joutunut hetkellisiin vaikeuksiin viime viikonlopun Singaporen osakilpailussa.

Väliviikonloppu herätti huhuja, joiden mukaan Red Bullin vauhti oli äkillisesti heikentynyt F1-sarjan julistamien sääntömuutosten takia. Muutokset liittyivät Red Bullin kohdalla kritiikkiä herättäneiden pohjalevyn ja siipien taipuisuuteen.

Suzukassa vauhdin puutteesta ei ollut tietoakaan, kun Verstappen tykitti paalupaikan omilla sekuntiluvuillaan. Hollantilaiskuski täräytti lehdistötilaisuudessa kovasanaisen vastineensa huhuille.

– Meillä oli huono viikonloppu, ja ihmiset alkoivat heti puhua, että ”joo, se johtuu teknisistä säännöistä”. Minusta he voivat mennä imemään kananmunaa, Verstappen tokaisi Crash.netin mukaan.

– Itse olin vain erittäin innoissani tästä viikonlopusta, ja halusin varmistaa, että olemme vahvoja.

Verstappen oli nopein myös viikonlopun kaikissa harjoituksissa. Myös sunnuntain kisassa hänen odotetaan katoavan maisemaan.

Lue myös:

    Uusimmat