Martina Aitolehti joutui valheenpaljastustestiin – myös kunto joutui syyniin: "Ihan heittämällä parhaimmasta päästä"

Haastattelussa Martina Aitolehti 3:08
Martina Aitolehti oli tyrmäävän näköinen Kultainen Venla -gaalassa.

Martina Aitolehden kunto testattiin Lontoossa.

Julkkiskaunotar Martina Aitolehti oli mukana Puman tapahtumassa Lontoossa, sillä hän on yksi urheilumerkin mainoskasvoista. Kahden päivän reissun aikana Aitolehti pääsi tutustumaan muihin mainoskasvoihin sekä myös treenaamaan heidän kanssaan.

– Meillä oli valheenpaljastustesti sekä fyysisiä testejä. Lähinnä koko homma perustui Puman uutuuskengän ympärille, Aitolehti kertoo.

Paikalla oli mainoskasvojen lisäksi ammattilaisia, jotka valvoivat urheilutestejä.

– Meillä oli spesialisti, joka katsoi rajat, missä sykkeen piti pysyä testien ajan. Me juoksimme, teimme hyppyjä, treenasimme köysillä sekä kuution sisällä, missä treenattiin minuutti täysillä.

Aitolehti urheilee aktiivisesti päivittäin, joten testitulokset kertoivat naisen olevan loistavassa kunnossa.

– Ne näytti hyvältä, ihan heittämällä parhaimmasta päästä, Aitolehti sanoo.

Aitolehti harjoittelee kuin huippu-urheilija, ja hän osallistuu tänä vuonna kahteen täyspitkään Ironman-triathloniin, jossa on 3,8 kilometriä uintia, pyöräilyä 180 kilometriä ja lopuksi vielä maraton.

Aitolehden päätavoite on Tahkon Ironman-triathlon elokuussa, jossa hän tavoittelee kisapaikka Ironmanin MM-kisoihin Havaijille.

– Minun pitää olla oman ikäryhmäni kärjessä, että pääsen sinne. Tänä vuonna olin Irlannissa kuudes, joten en ole hirveän kaukana.

Lue myös:

    Uusimmat