Maria Veitola Ultra Bralle suosion huippuvuosista:"Miltä tuntui mennä meidän ohi baarijonossa?"

Maria Veitola tunnusti EVS-lähetyksessä kadehtineensa Ultra Bran jäseniä, jotka purjehtivat 90-luvulla baareihin jonojen ohi.

Enbuske, Veitola & Salminen -show käynnistyi kesätauon jälkeen Ultra Bran haastattelulla, jossa Maria Veitola tunnusti kadehtineensa bändin jäseniä 90-luvulla. Veitola muutti Helsinkiin Imatralta 90-luvun alussa.

– Olin siellä ravintolajonon hännillä, kun te menitte ohi. Katsoin että tu olla ne kuuluisat taiteilijasukujen lapset ja kulttuurikerma menee ohi. Olin tosi kateellinen. Miltä se tuntui mennä maalaisten ohi, Veitola kysyi studioon tulleilta Joel Melasniemeltä,Terhi Kokkoselta ja Kerkko Koskiselta.

Terhi Kokkonen sanoi, että vaikutelma ei aivan pitänyt paikkaansa.

– Useissa taidelukioissa on paljon maalaisia, itsekin olen Järvenpäästä ja Kerkko Espoosta. Ymmärrän, että tulee mielikuva kulttuuriperheen vesoista, mutta ei se ihan niin ole.

Koskinen ja Kokkonen sanoivat, että vain osa bändin jäsenistä – esimerkiksi Joel Melasniemi –on taiteilijasuvuista. Melasniemen vanhemmat Kristiina Halkola ja Eero Melasniemi ovat näyttelijöitä.

– Uskon, että meillä olisi ollut paljon yhteistä, Terhi Kokkonen sanoi Veitolalle.

Lue myös:

    Uusimmat