Manchester City -tähdeltä ajattelematon tempaus – Erling Haalandin maalisaldo paisuu

Manchester City jatkoi voittomenoaan jalkapallon Englannin Valioliigassa kukistamalla Nottingham Forestin 2–0. City on aloittanut liigakautensa kuudella perättäisellä voitolla.

City karkasi lauantaina nopeasti kahden maalin karkumatkalle.

Phil Foden vei kotijoukkueen komean hyökkäyksen päätteeksi 1–0-johtoon, kun ottelua oli takana seitsemän minuuttia. Jatkoa seurasi 14. peliminuutilla, kun Erling Haaland pukkasi pallon verkon perukoille. Osuma oli norjalaistähdelle jo kauden kahdeksas Valioliigassa.

City hallitsi avauspuoliaikaa selvästi, mutta ottelun luonne muuttui toisen jakson alussa, kun manchesteriläisten Rodri lensi suoralla punaisella kortilla suihkuun. Ulosajo tuli, kun Rodri tarttui kaulasta Morgan Gibbs-Whitea, joka kaatui teatraalisesti.

Nottingham piti toisella puoliajalla paljon palloa, ja lisäajalla Cityn maalivahti Ederson venyi hyvään torjuntaan Anthony Elangan laukauksessa.

Luton avasi pistetilinsä

Sarjanousija Luton avasi pistetilinsä tämän kauden Valioliigassa pelaamalla 1–1-kotituloksen Wolverhamptonia vastaan.

Pedro Neto vei vieraat 50. minuutilla johtoon, ja Carlton Morris laukoi rangaistuspotkusta Lutonin tasoihin varttia myöhemmin. Wolverhampton pelasi ison osan ottelusta miehen alivoimalla Jean-Ricner Bellegarden lennettyä 39. minuutilla suihkuun.

Crystal Palace päätyi maalittomaan kotitasapeliin Fulhamia vastaan. Brentford isännöi myöhemmin tänään Evertonia ja Burnley Manchester Unitedia.