Man City -tähti yllättyy jatkuvasti fanien käytöksestä – "Äitini kyselee usein samaa"

Manchester City juhli triplan täydentänyttä Mestarien liigan voittoa – Jack Grealish juhlien päätähtenä 6:59
Manchester City juhli triplan täydentänyttä Mestarien liigan voittoa viime keväänä – Jack Grealish juhlien päätähtenä.

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Jack Grealish kohtaa usein yleisön negatiivisia kommentteja Englannin Valioliigassa. Grealish pyrkii kääntämään häiriköinnin kehuiksi.

Grealish siirtyi Aston Villan riveistä Manchester Cityyn vuonna 2021 noin 100 miljoonan punnan (noin 117 miljoonan euron) korvauksella. Viime kaudella City voitti harvinaisen triplan, eli Valioliigan, Englannin Cupin ja Mestarien liigan. Grealish sai jälleen kuulla buuausta Chelsean kotistadionilla Stamford Bridgellä, Leedsin vieraana ja muissakin otteluissa.

– Mietin aina miksi he buuaavat minulle? Äitini kyselee usein minulta samaa, Grealish kommentoi Cityn verkkolehden haastattelussa.

– Jokaisessa vieraspelissä kohtaan buuausta, ja en ole ollenkaan varma minkä takia. Minun on yritettävä ottaa asia vastaan positiivisena kehuna. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Keskikenttäpelaaja on palaamassa täyteen pelikuntoon vajaan kahden kuukauden loukkaantumistauon jälkeen. Hän toivoo pääsevänsä joukkueen mukaan havittelemaan jälleen triplavoittoa.

– Nyt suurimmat ottelut ovat edessä. Kaikki tarkkailevat, joten on pakko suoriutua hyvin. Toivottavasi saan mahdollisuuden onnistua otteluissa tulevina kuukausina, ja tehdä kaikkeni joukkuekaverien, managerin ja fanien eteen.

Manchester City on tällä hetkellä Valioliigan sarjataulukon kolmas. Joukkue kohtaa seuraavaksi neljännettä sijaa pitävän Aston Villan keskiviikkona ja Real Madridin Mestarien liigan pudotuspelissä 9.  huhtikuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat