Lottovoittoko onnenpotku? Luehan nämä tarinat!

Oddee.com-sivusto keräsi yhteen oudoimmat tarinat lottovoittajista.

Tuoko lottovoitto mukanaan myös onnea? Oddee.com-sivusto listasi kummallisimmat sattumat, joita lottovoittajille on tapahtunut.

Oudoimmat tarinat lottovoittajista

– Vuonna 1929 syntynyt kroatialainen Frane Selek on ehdottomasti yksi epäonnekkaimmista lottovoittajista. Hän joutui kaiken kaikkiaan seitsemään eri liikenneonnettomuuteen vuosien 1962–1996 välillä, kunnes onni vihdoin potkaisi vuonna 2003, kun mies voitti miljoona dollaria. Muun muassa lentokone-, juna- ja auto-onnettomuuksista selviytynyt mies kertoi myöhemmin haastattelussa uskoneensa koko ajan, että Jumala piti hänestä huolta kaikki epäonnen vuodet.

– Vuonna 2007 Donna Campbell alkoi epäillä miestään hänen salamyhkäisen käytöksensä vuoksi. Epäilys ei suinkaan ollut turha – vaimo googletti aviomiehensä Arnim Ramdassin nimen ja sai selville, että tämä oli voittanut työkavereidensa kanssa 10,2 miljoonaa dollaria!

– Hajamielinen Derek Ladner sai täysosuman valitsemalleen numerosarjalle vuonna 2007. Voittajia löytyi kaiken kaikkiaan viisi, mikä toi yhdelle voittajalle hieman yli kahden miljoonan potista lähes 500 000 puntaa. Muutaman päivän päästä Ladner muisti lotonneensa tosiasiassa kaksi kuponkia samalle numerosarjalle, joten hän sai tuplata voittonsa!

– Indianalainen vanhus Carl Atwoon voitti hieman yli 73 000 dollaria Lotossa, mutta kuoli vain muutamaa tuntia myöhemmin. Hän lähti kauppaan lunastamaan voittoaan, kun jäi kuorma-auton yliajamaksi.

William "Bud" Post voitti 16,2 miljoonaa dollaria Pensylvanian lotosta vuonna 1988. Tarina ei kuitenkaan pääty onnellisti: Voiton jälkeen hänen ex-tyttöystävänsä haastoi hänet oikeuteen saadakseen osan voittorahoista, hänen veljensä maksoi palkkamurhaajalle miehen tappamisesta ja loput hänen sisaruksistaan pakottivat hänet sijoittamaan kahteen huonoon yritysideaan. Vuoden kuluttua voitosta Postilla oli miljoona dollaria velkaa.

– Suomessakin tunnetaan tapauksia, joissa voittaja on nähnyt numerot unessaan. Näin kävi myös 86-vuotiaalle torontolaiselle: Mary Wollens voitti lotossa vuonna 2006 uneksittuaan lottovoitosta. Hän oli juuri muutamaa päivää aikaisemmin lotonnut tuloksetta, mutta uskoi uneen niin vahvasti, että päätti laittaa saman numerosarjan vetämään myös seuraavalla viikolla – tämä toi hänelle hurjat 16 miljoonaa dollaria!

Lähde: Oddee.com

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja