Liverpoolin mestaruushaaveille valtava kolhu – joukkue tuhlaili läjän huippupaikkoja

Liverpoolin mestaruushaaveet saivat sunnuntaina kovan kolauksen, kun se hävisi Crystal Palacelle maalein 1–0.

Isäntäjoukkue Liverpool tuli kentälle tahmein jaloin ja Crystal Palace käytti tilaisuutensa hyväkseen. Eberechi Eze laukoi vierailijat 1–0-johtoon 15. peliminuutilla upean hyökkäyksen päätteeksi.

Liverpoolin koneet käynnistyivät hitaasti, mutta maalinteko oli joukkueelle vaikeaa. Avausjaksolla Wataru Endo laukoi pallon kulmapotkun jälkihässäkästä ylärimaan ja tovia myöhemmin Crystal Palacen maalivahti Dean Henderson venyi Luis Diazin akrobaattisen suorituksen edessä hienoon torjuntaan.

Tuhlailu jatkui toisella puoliajalla. Darwin Nunez pääsi kulmapotkutilanteen yhteydessä laukomaan voimakkaan volleyn lähietäisyydeltä, mutta Henderson venyi torjuntaan.

Diego Jotalla oli myös erinomainen tilaisuus tasoitukseen, mutta Nathaniel Clyne blokkasi laukauksen hienosti.

Liverpoolin tuhlatessa maalipaikkojaan, oli Crystal Palace enemmän kuin lähellä lisätä johtoaan. Jean-Philippe Mateta pääsi yrittämään maalintekoa parista metristä, mutta Alisson venyi upeasti pallon eteen.

Tovia myöhemmin Liverpoolin Curtis Jones vapautettiin karkuun Palacen puolustukselta, mutta Jonesin laukaus viuhui ohi maalin.

Crystal Palace kesti Liverpoolin rynnistyksen ja nappasi kolme sarjapistettä mukanaan Lontooseen 1–0-voiton turvin.

Tappion myötä Liverpool joutuu entistä enemmän takaa-ajajaksi Valioliigan mestaruustaistelussa. Manchester City johtaa Liverpoolia kahdella pisteellä ja Liverpool on Arsenalin kanssa tasapisteissä.

Arsenal kuitenkin pelaa vielä sunnuntaina Aston Villaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat