Lisää nautintoa makuuhuoneeseen: 5 seksiasentoa, joita kannattaa kokeilla tänä vuonna

Tänä vuonna seksiasennoissa keskitytään nautintoon, tuunataan tuttuja asentoja ja harrastetaan seksiä yksin, povaa Health.

Vuodelle 2019 on ennustettu jo useita erilaisia trendejä – myös seksin saralla. Aikaisemmin kerroimme jo tälle vuodelle ennustetuista seksitrendeistä, nyt Health-sivusto taas on ennustanut tämän vuoden uudet seksiasennot, joita "kaikki tulevat kokeilemaan vuonna 2019".

Näiden viiden asennon taas povataan tuovat jännitystä ja lisää kiihkoa makuuhuoneeseen seuraavan 12 kuukauden aikana.

1. "Laiska sunnuntai"

Tänä vuonna makuuhuoneen puolellakin on lupa hidastaa. Käykää makaamaan kyljelleen, kasvot vastakkain. Hivuttautukaa kumppanin kanssa sitten niin lähekkäin kuin mahdollista. Nainen asettaa jalkansa miehen jalan yli, jotta hän pystyy tulemaan sisään.

– Teillä molemmilla on kontrollia osasta liikettä, mutta tämä asento vähentää kumppanisi mahdollisuutta jyskyttää liian kovaa, sanoo Liderosin tutkija, tohtori Nicole Prause.

Asento on Prausen mukana hyvä myös siksi, että se ehkäisee naisten usein tuntemaa kipua emättimen aukolla. Lisäksi tässä seksiasennossa voi helposti lisätä läheisyyttä suutelemalla ja koskettelemalla – ja voitte yrittää tähdätä jopa samanaikaiseen orgasmiin.

2. Nainen päällä – pienellä twistillä

Naiset jatkavat voimaantumista myös vuonna 2019, joten sängyssäkin voi hypätä kumppanin päälle. Sen sijaan, että kokeilisi tavallista ratsastusasentoa, jossa nainen levittää jalat haaralleen, polvet koukussa kumppanin ympärille, kokeile jakaa paino tasaisesti myös kyynärvarsille.

Kun paino on jaettu myös käsille, pidä polvet koukussa 45–90 asteen kulmassa ja anna niiden levätä sängyllä kumppanin lantion ja rinnan välissä. Mies voi joko tukea naista käsillään tai käyttää toista klitoriksen tai rintojen hyväilyyn.

Asento auttaa säilyttämään tasaisen rytmin ja naista liikkumaan halunsa mukaan ylös, alas, sisään ja ulos sopivassa tahdissa.

3. Hieronnan taikaa

Viime vuonna ilmestyneessä historiallisessa draamakomediaelokuva The Favoritessa nähtiin eroottinen kohtaus, joka tuo inspiraatiota tänä vuonna myös makuuhuoneisiin. Näin luotte sen kotona: Nainen makaa vatsallaan sängyllä tai sohvalla. Kumppani aloittaa hieronnan jaloista liikuttaen käsiään ylöspäin aina naisen vaginaan, klitorikseen ja G-pisteeseen asti.

Kiihkoa voi kasvattaa matkalla keskittymällä myös niihin kehon alueisiin, jotka jäävät tavallisesti huomioimatta, kuten sisäreisien yläosaan.

– Tämä asento korostaa rentoutumista, joka asettaa näyttämön sekä halulle että orgasmille. On todella tärkeää keskittyä mielihyvään ja yhteyteen sen sijaan, että menee suoraan orgasmiin joka kerta, muistuttaa Girl Boner: The Good Girl’s Guide to Sexual Empowerment -kirjan kirjoittaja August McLaughlin.

4. Seksiä soolona

Itsestään huolehtiminen on yksi tämän vuoden isoista hyvinvointitrendeistä, ja mikäs olisikaan parempi tapa toteuttaa sitä kuin itsetyydytys. Omaa seksuaalista hyvinvointiaan varten ei tarvitse aina kumppania, vaan toimeen voi tarttua yksinkin – juuri haluamallaan tavalla.

McLaughlin suosittelee vibraattoria, joka takaa stimulaatiota vaginan lisäksi myös klitorikseen.

5. Lähetyssaarnaaja tuella

Lähetyssaarnaaja on monien suosikki petipuuhissa, mutta tylsää asentoa voi uudistaa hauskoilla tavoilla. Tässä versiossa nainen käy makaamaan tavalliseen asentoon sängylle, ja asettaa 2–3 tukevaa tyynyä takapuolensa alle. Tässä asennossa kumppani voi tulla sisään.

– Lisätty korkeus auttaa avaamaan lantion syvempää penetraatiota ja/tai anaaliseksiä varten. Plus, kun penetraation kohdistaa ylöspäin, on suurempi mahdollisuus hivellä G-pistettä, sanoo seksileluliike Babelandin seksikouluttaja Lisa Finn.

Samalla asennossa on mahdollista perinteisen lähetyssaarnaajan tapaan saada läheisyyttä katsekontaktin, koskettelun ja suutelun ansiosta.

Lähde: Health

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja