”Kuningattareilu” on seksiasento, josta nauttivat naiset jo vuosituhansia sitten – tästä syystä se kiihottaa myös miehiä

Kasvojen päälle istumisessa, eli ”queening”-seksiasennossa, nainen ottaa ohjat käsiinsä kuin kuningatar ikään. 

Videolla päästään vilkaisemaan bdsm-ammattilaisen työtilaan.

Sensuelli ”queening”-asento tarkoittaa, että nainen istuu kumppaninsa kasvojen päälle. Kumppanin tehtävänä on tyydyttää naista suullaan sekä anaalia koskettelemalla.

Samalla alla olijan kädet ovat vapaat koskettelemaan yllään kohovaa kehoa. Voivatko makuuhuoneleikit enää kuumemmiksi muuttua?

Asennolla pitkä historia

Kasvojen päälle istumisen tiedettiin tuovan nautintoa jo ammoisina aikoina. Urban Dictionary muistuttaa, että “queening” on tuttu jo muinaisen Egyptin ajoilta säilyneistä piirroksista. Asento on ollut käytössä myös entisaikojen Japanissa ja Kiinassa sekä keskiajan Euroopassa.

"Queening" oli erityisesti ylemmän luokan naisten – kuten kuningattarien – suosiossa. Jos esimerkiksi yläluokkainen aviomies oli matkalla, nainen saattoi kasvoille istumisen avulla harrastaa seksiä ilman pelkoa raskaudesta. Naisen alla oli usein miespuolinen orja.

Miehille kauniita näkymiä ja kiihottavaa kiusoittelua 

Metro UK -sivuston analyysin mukaan miehet kuitenkin nauttivat kasvoille istumisesta.

Itsevarmasti halujaan toteuttava nainen on kiihottava, minkä lisäksi kasvojen yllä kohoava naisen keho on kaunista katseltavaa. Myös oman nautinnon odottelu on kiusoittelevuudessaan kiihottavaa.

***


Lue myös:

    Uusimmat