Uuvuttaako päivän päätteeksi? Viisi seksiasentoa, jotka takaavat väsyneellekin nautinnon

Seksi on kivaa, mutta niin on myös nukkuminen. Onneksi orgasmia ei tarvitse uhrata uupumuksen vuoksi. Moni asento on nimittäin kuin suunniteltu rentoon sekstailuun.

Videolla seksuaaliterapeutti kertoo näkemyksensä "takuuvarmoista seksivinkeistä".

Popsugar-sivusto listasi, missä asennoissa seksiä kannattaa harrastaa väsyneenä.

Lusikka jalat auki

Kyljellään sylikkäin rakastelu on väsymykseen sopivaa, mutta asento harvemmin auttaa naista saavuttamaan orgasmin. Siksi asennosta kannattaakin yrittää seuraavaa versiota:

Nainen makaa selällään ja mies hänen vieressään kyljellään. Selällään makaava nainen avaa jalkansa ja tuo ne miehen ympärille ja mies työntyy naiseen. Tässä asennossa klitoris saa todennäköisemmin stimulaatiota.

Maaten takaapäin

Jos perinteinen kontillaan suoritettava rakastelu takaapäin (ns. doggystyle) ei ole vireystilalle otollinen, voi asennosta kokeilla makuultaan toteutettavaa versiota. Nainen siis makaa mahallaan, kun mies työntyy sisään naisen päällä maaten.

Lisänautintoa asentoon tuo se, että nainen tuntuu asennossa tiukemmalta. Nainen voi myös nauttia miehen painosta päällään.

Kohotettu lähetyssaarnaaja

Lähetyssaarnaaja, tuo kaikkien seksiasentojen äiti. Väsyneeksikin kuvailtua asentoa kannattaa kokeilla pienellä lisätwistillä.

Kun nainen laittaa lantionsa alle tyynyn tai kaksi, kohoaa lantio molempien nautinnolle otolliseen asentoon – ilman suurempia ponnisteluja kummaltakaan seksin osapuolelta.

Lotus-asento

Ei, tässä yhteydessä lotus-asento ei liity meditatiiviseen harjoitukseen. Lotus-seksiasennossa nainen kipuaa istuvan miehen syliin ja asettuu istumaan hänen eteensä jalat miehen taakse kierrettyinä.

Yhdyntä on erityisen intiimi, sillä siinä partnerit ovat koko ajat katsekontaktissa. Vartalo saa tukea rakastelualustalla pidettävistä käsistä.

Itsetyydytys kimpassa

Mikäli energia ei riitä varsinaiseen yhdyntään, on seksin harrastamiseen monia muitakin tapoja. Kumppanin kanssa yhdessä masturbointi on seksikästä ja voi helpottaa naisen orgasmin saamista.

Lisäkierroksia tyydytyssessioon saa, kun samalla partnerit kuiskailevat vuorotellen korviinsa fantasioitaan. Katsekontaktin ylläpitäminen on tärkeää, jotta tunnelma ei läsähdä.

Lähde: Popsugar

***


Lue myös:

    Uusimmat